SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Profoto Soft Zoom Reflector 180 Fra mykt til hardt lys og alt i mellom Profoto Soft Zoom Reflector 180 Fra mykt til hardt lys og alt i mellom Profoto Soft Zoom Reflector 180 Fra mykt til hardt lys og alt i mellom Profoto Soft Zoom Reflector 180 Fra mykt til hardt lys og alt i mellom Profoto Soft Zoom Reflector 180 Fra mykt til hardt lys og alt i mellom

Profoto Soft Zoom Reflector 180

Fra mykt til hardt lys og alt i mellom

Varenr: 141933
38 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Profoto Soft Zoom Reflector er et veldig allsidig verktøy som gir deg uendelige kreative muligheter i en enkelt modifikator. Med sin fleksible konstruksjon kan Soft Zoom Reflector skape både mykt og hardt lys og alt i mellom, slik at du enkelt kan oppnå ønsket lyseffekt.

Den brukervennlige designen og den lette og fleksible zoomstangen gir deg pålitelige resultater hver gang, enten du bruker en kompakt blits med flat front eller en Profoto ProHead.

Laget av høykvalitets stoff og materialer, er Soft Zoom Reflector bygget for å tåle konstant bruk dag etter dag. Dette gjør den perfekt for hektiske studiomiljøer.

Den er designet med tanke på profesjonelle fotografer og kommer også med tilbehør som pauser og diffusorer (valgfritt) som øker de kreative mulighetene enda mer.

Soft Zoom Reflector er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, 180 cm og 120 cm. Begge størrelsene kommer med en skreddersydd bæreveske som holder reflektoren og Zoom Rod, slik at de alltid er beskyttet og klare til bruk.

 

Egenskaper

• Spesiallaget bæreveske for hele settet.
• Brukervennlighet – pålitelige resultater hver gang.
• Skaper alle typer lys – mykt og hardt og alt i mellom.
• Laget av slitesterke materialer for daglig bruk.

Alternativer
Profoto Soft Zoom Reflector er et veldig allsidig verktøy som gir deg uendelige kreative muligheter i en enkelt modifikator. Med sin fleksible konstruksjon kan Soft Zoom Reflector skape både mykt og hardt lys og alt i mellom, slik at du enkelt kan oppnå ønsket lyseffekt. Den brukervennlige designen og den lette og fleksible zoomstangen gir deg pålitelige resultater hver gang, enten du bruker en kompakt blits med flat front eller en Profoto ProHead. Laget av høykvalitets stoff og...
32 795,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.