SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk Ricoh GR IIIx Avansert kompaktkamera med god optikk

Ricoh GR IIIx

Avansert kompaktkamera med god optikk

Varenr: 134270
13 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Ricoh presenterer sitt nyeste tilskudd i GR-serien. GR IIIx er utstyrt med en 24 megapixels APS-C sensor som sammen med et nyutviklet objektiv, som tilsvarer 40mm i 35mm-format (fullformat), gir et utrykk som minner om hvordan vi ser verden med egne øyne. Perfekt for øyeblikksbilder, reise og gatefoto. 

Objektivet: Et nydesignet GR-objektiv på 26,1mm f/2,8 som gir 40mm vinkel i 35mm-format, nær fotografens eget effektive synsfelt.

Den nydesignede optikken har to asfæriske optiske elementer som reduserer forvrengning og kromatisk aberrasjon, samt reduserer reflekser og ghosting ved fotografering i motlys. Den oppgraderte linsekonstruksjonen resulterer i en forbedret bildekvalitet, noe som er spesielt merkbart i ytterkanten av bildet. F/2.8 blenderåpning består av en ni-blenderlameller som gir en myk og fin bokeh.

GR IIIx har en stor APS-C-format CMOS bildesensor med anti-aliasing (AA filter), og en nyutviklet GR ENGINE 6 bildeprosessor for å optimalisere bildekvalitet. Med cirka 24.24 effektive megapiksler, sikrer denne bildesensoren superhøy oppløsning som er rik på nyanser. Den er også kompatibel med 14-bits RAW-bildeopptak. Kameraet har ogsåbildestabilisering opp til 4 stop som hjelper deg å få det perfekte bildet, selv under lange eksponeringer. Det kommer også utstyrt med et internt 2-stop ND-filter.

Kameraet har et hybrid AF-system som kombinerer en kontrast-type AF-mekanisme som er overlegen i fokuspresisjon, og har en fasedetekterende AF-mekanisme som sikrer høy-hastighetsfokusering som raskt oppdager motivets ansikt eller øyne.

På baksiden av kameraet finner vi en 3,0-tommers LCD-skjerm med cirka 1 037 000 pixler. Touch-skjermen gir rask, intuitiv kontroll av de ulike kamerafunksjonene, som AF-rammeskift, valg av meny og mye mer. En annen populær funksjon er innebygget RAW-fremkalling, som lar deg redigere et bilde ved å justere parametre som opptaksstørrelse, aspektratio, hvitbalanse, bildekontroll-innstilling, og eksponeringskompensasjonsfaktor, alle uten behov for PC. 

I forbindelse med det nye kameraet lanserer Ricoh også fire nye tilbehør som er designet ute-lukkende for det nye GR IIIx.

GT-2 tele-konverterobjektiv og GA-2-objektivadapter

Designet for eksklusiv bruk med RICOH GR IIIx, er dette telekonverterobjektivet montert på kame-raet ved hjelp av en GA-2-objektivadapter. Når det er montert, registrerer kameraet det automatisk som et teleobjektiv og strekker brennvidden til cirka 75mm i 35mm-format med crop-modus, eller cirka 107mm i videregående crop-modus.

GV-3 External Mini Finder

Denne eksterne optiske søkeren har en fokusramme (1:1 bildeforhold; et tildelt bildeguide-merke), noe som indikerer et bildefelt som tilsvarer 40mm brennvidde i 35mm-format. Etui er inkludert. For GR IIIx.

GN-2 Objektivring

Eksklusivt designet for bruk med RICOH GR IIIx, erstatter dette tilbehøret standard objektivring for å oppgradere kameraets utseende, med et utvalg av tre farger: mørkegrå, svart og den nye GR IIIx-eksklusive bronse.


Spesifikasjoner:

  • Ny brennvidde på 26,1mm (tilsvarer 40mm i 35mm-format).
  • Den nye linsekonstruksjonen resulterer i forbedret bildekvalitet, noe som er spesielt merkbart i bildets ytterkant.
  • Kompakt design.
  • 24,24 megapikslers APS-C-format CMOS.
  • Ny ENGINE-6 bildeprosessor som gir bedre bildekvalitet.
  • RAW-fremkalling i huset.
  • Tre-akset, fire-trinns bildestabilisering.
  • Trådløse LAN-funksjoner for enkel sammenkobling med mobile enheter.
  • 14-bit RAW.
Alternativer