SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Ricoh GR III HDF Avansert kompaktkamera med HDF-filter Ricoh GR III HDF Avansert kompaktkamera med HDF-filter Ricoh GR III HDF Avansert kompaktkamera med HDF-filter Ricoh GR III HDF Avansert kompaktkamera med HDF-filter

Ricoh GR III HDF

Avansert kompaktkamera med HDF-filter

Varenr: 145182
14 290,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Avansert kompaktkamera for krevende fotografer. Utstyrt med 24 megapiksler APS-C-bildesensor, et lyssterkt vidvinkelobjektiv tilsvarende 28 mm, innebygd HDF-filter for personlig historiefortelling og bildestabilisering. Trådløs tilkobling gjør at du kan dele bildene umiddelbart etter at du har tatt dem.

Ricoh GR III HDF kommer med en ny filterfunksjon som forbedrer den personlige historiefortellingen. Med én enkelt handling kan brukerne sømløst bytte til det nylig integrerte HDF-filteret (Highlight Diffusion Filter). Det nye filteret fremhever høylysene og gir mykere, mykere bilder. Dette spesialeffektfilteret gjør høylysene diffuse og skaper en mild uskarphet langs kantene, noe som fremkaller en nostalgisk følelse som minner om filmfotografering eller filmbilder. HDF-funksjonen gjør det mulig å veksle mellom to forskjellige visuelle stiler: de skarpe, fokuserte bildene som er karakteristiske for RICOH GR-serien, og de myke, drømmende effektene som oppnås med HDF.

Utløserknappen er endret til grå-sølv for å symbolisere den enkle endringen i visuelt uttrykk. Standardinnstillingen for Fn (Function)-knappen er også endret til å slå på/av HDF. Brukeren kan også velge en annen funksjon som standardinnstilling for Fn-knappen.

**Kompakt og kraftfull

Ricoh GR III HDF er et kompaktkamera bygget for seriøs fotografering, med ytelse som et systemkamera i lommeformat. Med manuell kontroll over eksponering og viktige innstillinger, inkludert en tilbehørssko for ekstern blits, sikrer det allsidighet. Det robuste kamerahuset i magnesiumlegering veier bare 257 gram, og det har velplasserte knapper og doble kontrollratt som gjør betjeningen intuitiv. Automatiske eksponeringsmoduser er tilgjengelige, i tillegg til autofokus med kontrast- og fasedeteksjon for rask og pålitelig fokusering under ulike lysforhold.

**Viktige funksjoner

 • HDF-filter
 • Avansert kompaktkamera i lommeformat
 • 24,2 MP APS-C-sensor uten lavpassfilter
 • 18,3 mm f/2,8 vidvinkelobjektiv av høy kvalitet (tilsvarende 28 mm)
 • 3-tommers berøringsskjerm med høy oppløsning
 • Chassis laget av slitesterk magnesiumlegering
 • Manuelle innstillinger med doble kommandohjul
 • Lagring av JPEG- og 14-biters RAW-bilder
 • Innebygd RAW-redigering og -konvertering
 • WiFi- og Bluetooth-tilkobling for enkel deling
 • Full HD-videoopptak med 60 bilder per sekund
 • Elektronisk vater for nøyaktig justering

Kameraets APS-C-sensor leverer eksepsjonell bildekvalitet, selv ved høye ISO-verdier, med et følsomhetsområde på opptil ISO 102 400. Bildestabiliseringen kompenserer for kamerarystelser og gir skarpe bilder ved lengre lukkertider. Vidvinkelobjektivet med LD-glass og asfæriske elementer sørger for skarphet fra kant til kant, og det innebygde ND-filteret gjør det mulig å ta bilder under lyse forhold med liten dybdeskarphet. Deling av bilder er enkelt med innebygde trådløse funksjoner og Ricohs Image Sync-app, som tilbyr tilkobling til sosiale medier og fjernstyring av kameraet.

 

Tilbehør
Alternativer