SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II Lyssterkt normalobjektiv for fullformat Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II Lyssterkt normalobjektiv for fullformat Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II Lyssterkt normalobjektiv for fullformat Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II Lyssterkt normalobjektiv for fullformat Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II Lyssterkt normalobjektiv for fullformat

Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II

Lyssterkt normalobjektiv for fullformat

Varenr: 135004
7 499,-Kampanjepris
7 989,-Ordinær pris
-+
Bestilles ved ordre
18 stk på lager hos leverandør
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Samyang AF 50mm f/1.4 Sony FE II

Objektivprodusenten Samyang har vært en ledende koreansk produsent av optikk bl.a TV-kameraer siden 1972. De leverer i dag optikk til mange forskjellige områder, alt fra profesjonelle TV kameraer, overvåkningsutstyr og ikke minst optikk til moderne digitale SLR og videkameraer. Den optiske og mekaniske kvaliteten har blitt bekreftet gjennom topp tester over hele verden. Alle objektivene har manuell fokusering og er laget i solide materialer for maksimal holdbarhet og kvalitet.

Samyang AF 50mm F1.4 FE II er et lett standard primeobjektiv som kombinerer høy ytelse med liten størrelse. Objektivet veier bare 420g og er det minste (88,9mm) og letteste blant alle objektiver med stor standardblender og brennvidde på 50mm, som passer til Sony FE-fatning.

 

Et objektiv med fast brennvidde på 50mm anses ofte å være et typisk normalobjektiv og viser omtrent samme bildevinkel som øynene våre. Det er perfekt for deg som ønsker å isolere og fremheve motivene dine mot bakgrunnen, skape vakker uskarphet i bakgrunnen eller ta bilder i svakt lys.

 

Den optiske konstruksjonen består av 11 elementer i 8 grupper (2 ASP, 3 HR og 1 ED). Kombinert med Sonys bildesensor med fullformat, vil dette objektivet gi deg overlegen skarphet og kontrast i alle områder av bildet. De 9 blenderlamellene skaper en glatt og naturlig bokeh, og det er lett å markere motivet på en fantastisk måte og skape vakker uskarphet i bakgrunnen.

 

Utstyrt med Samyangs lineære STM (Stepping Motor), vil det tilfredsstille både fotografer og videofotografer, med en roligere og mer presis kontroll over større og tyngre objektivgrupper.

 

På siden av objektivet finner du en spesialtilpasset bryter som lar deg justere blenderåpningen ved å rotere fokusringen. Ved hjelp av det valgfrie Lens Station- tilbehøret kan du stille inn en funksjon som passer din referanse (flere funksjoner vil bli lagt til i fremtiden gjennom firmwareoppdatering).

 

Det nye 50mm objektivet har en mikromønstret fokusring i gummi, slik som det tidligere lanserte AF 24-70 f/2,8 FE, som gjør det lett å betjene. Værsikring gjør at objektivet også kan brukes under tøffe værforhold.

 

Objektivet passer til mange situasjoner og er utmerket hvis du vil ta opp video eller fotografere personer, samtidig som du bringer miljøet inn i bildet.

 

 

 • Brennvidde: 50mm
 • Største blender: f/1.4
 • Minste blender: f/16
 • Antall blenderlameller: 9 avrundede
 • Nærgrense: 40cm
 • Konstruksjon: 11 elementer i 8 grupper, hvorav 2 ASP, 3 HR og 1 ED element
 • Filterdiameter: 72mm
 • Værtettet
 • STM autofokusmotor, perfekt for foto og video
 • Størrelse: 801 x 889mm
 • Vekt: 482g
Tilbehør
Alternativer