Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E Lyssterk tele med autofokus

Samyang AF 135mm f/1.8 FE Sony E

Lyssterk tele med autofokus

Varenr: 135758
8 999,-Kampanjepris
10 419,-Ordinær pris
-+
Bestilles ved ordre
19 stk på lager hos leverandør
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Samyang følger opp sine suksesshistorier med enda et objektiv for Sony E-mount med fantastisk ytelse. AF 135mm F1.8 FE teleobjektiv er optimalisert for portretter, astrofotografering, landskap og videoopptak. Det inneholder Samyangs viktigste funksjoner, som f.eks.: fokuslåsknapp, egendefinert bryter, og bryter for fokusområdebegrensning. Alt kommer i et kompakt format og med enestående optisk ytelse!

 

Den nye 135mm har et optisk design som består av 13 elementer i 11 grupper (1 U-ASP, 2 HR og 3 ED). Kombinert med Sonys bildesensor for fullformat vil dette objektivet gi deg overlegen skarphet og kontrast i alle områder av bildet.

Objektivet er også utstyrt med en UA-linse (Ultra-precision Aspherical), som gir en naturlig og vakker bokeh. Ved bruk av bokeh er det enkelt å lage bilder som fremhever motivene dine mot fantastiske bakgrunner, uansett om du tar portretter, nærbilder eller til og med gatefoto.

 

Det nye objektivet har et slankt, moderne og lett design som kun veier 772g. Det har en mikromønstret fokusring i gummi som er god å betjene, og værsikring gjør at du også kan bruke det under tøffe værforhold.

Objektivet har en fokuslåsknapp, en spesialtilpasset bryter, og en bryter for å begrense fokusområdet. Den spesialtilpassede bryteren lar deg justere blenderåpningen ved å rotere fokusringen. Ved å bruke en valgfri Lens Station kan du sette opp bryterfunksjonen slik at den passer til dine referanser (flere funksjoner vil bli lagt til gjennom firmwareoppdatering i fremtiden).

Når du trykker på fokusholderknappen på objektivet, låses objektivet til en bestemt fokusavstand. Du kan tilordne funksjoner som Eye AF i innstillingene på kamerahuset.

 

Objektivet har Samyang sin lineære STM (Stepping Motor) som tilfredsstiller både fotografer og videofotografer med en mer stillegående og presis kontroll av linseelementene.

 

Minste fokusavstand er kun på 0,69m og maksimal forstørrelse er på 0.243x for nærbildefotografering. Du kan fange små detaljer og annet med bemerkelsesverdig oppløsning, samt en myk og vakker bakgrunns-bokeh.

 

 

 

Viktige spesifikasjoner

  • Veier kun 772g
  • Enestående optisk ytelse
  • Fantastisk bokeh
  • Rask og stillegående AF-ytelse med kort MOD på 0,69m
  • Enkelt å lage bilder som fremhever motivene dine mot fantastiske bakgrunner
Tilbehør
Alternativer