SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony Portrettobjektiv for fullformat Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony Portrettobjektiv for fullformat Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony Portrettobjektiv for fullformat Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony Portrettobjektiv for fullformat Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony Portrettobjektiv for fullformat Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony Portrettobjektiv for fullformat

Samyang AF 85mm f/1.4 MK II Sony

Portrettobjektiv for fullformat

Varenr: 140272
7 599,-Kampanjepris
8 789,-Ordinær pris
-+
Bestilles ved ordre
20+ stk på lager hos leverandør
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Det nye objektivet er utstyrt med Samyangs Linear STM (Stepping Motor) som er verdsatt av både fotografer og videografer, med en roligere og mer presis kontroll over de større og tyngre fokuserende linsegruppene. Sammenlignet med den forrige AF 85mm, er den nye AF 85mm F1.4 FE II optimalisert både for bilder og videoopptak gjennom minimal vibrasjon og støy.

På siden av objektivet finns en tilpasset bryter, som kan benyttes til enten manuell fokusering, eller blenderjustering ved å rotere fokusringen. Under den egendefinerte bryteren er det en knapp for å holde fokus. Hvis du trykker på denne knappen på objektivet holdes objektivet låst til fokuseringsavstanden. Brukeren kan også tilordne andre ønskede funksjoner til knappen for å holde fokus gjennom menyinnstillinger på kamerahuset.

Objektivet har en mikromønstret fokusring i gummi som er enkel å betjene, og som gjør det lettere hvis du bruker hansker. Værforseglingen gjør at du kan bruke objektivet selv under tøffe værforhold.

Viktige spesifikasjoner

  • Lett, kun 509g
  • Meget godt egnet for fantastiske portretter
  • Egendefinert bryter og knapp for å holde fokus
  • Utstyrt med Samyangs lineære STM (Stepping Motor)
  • 9 membranblader som skaper en glatt, kremet og naturlig bokeh
  • Imponerende optisk design
Tilbehør
Alternativer