SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon Kompakt vidvinkel for Cnaon

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon

Kompakt vidvinkel for Cnaon

Varenr: 109143
8 049,-
Fatning
Canon EF
Canon EF
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Sigma 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM
Det eneste av sitt slag, en banebrytende ultravidvinkelzoom.

Dette er den første ultravidvinkelzoom med en minimumsbrennvidde på 8mm, designet spesifikt for bildesensorer i APS-C størrelse. Det har en bildevinkel tilsvarende 12-24mm i 35mm format når det blir brukt på et kamera med bildesensor i APS-C størrelse.

Sigmas nyutviklede FLD glasselement, som har egenskaper sammenlignbart med fluorittglass, kompenserer for fargeaberrasjoner. Et hybrid asfærisk linseelement og to elementer av støpeglass gir svært god korreksjon av fortegning.

Det indre fokussystemet gir høyoppløselige bilder gjennom hele zoombredden og Super Multi-layer Coating gir redusert flare(lysstikk) og ghosting mens overlegen lysgjennomgang i kantene gir høy kontrast i hele zoombredden.

HSM gir stillegående og rask AF (autofokus) pluss fulltids manuellfokusmulighet.

Objektivet har en minimums fokusavstand på 24cm gjennom hele zoombredden som gir fotografen muligheten til å sette fokus på subjektet ved å skape overdrevne perspektiv.

Dette objektivet har en kompakt konstruksjon med en lengde på 105,7mm og største diameter på 75mm og er perfekt for fotografering av landskap, arkitektur, interiør, bryllup, gruppebilder, samt fotojournalistikk og mer.

*På grunn av det ekstreme frontelementet er det ikke mulig å sette filter på dette objektivet og utnytte full synsvinkel.

Alternativer
Et zoomobjektiv med ultravidvinkel og dynamiske uttrykkmuligheter for alle EOS-kameraer med EF-S-fatning, svært lite og lett for maksimal mobilitet. Zoomområdet på dette objektivet lar deg komponere storslagne landskapsmotiver med stor dybdefølelse. Fordeler • Supervidvinkelzoom for alle EF-S-fatninger • Fremragende bildekvalitet • Lett og kompakt • Fokusavstand på bare 24 cm. • Rask, nesten lydløs USM AF ...
6 289,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.