SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon Kompakt vidvinkel for Cnaon

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon

Kompakt vidvinkel for Cnaon

Varenr: 109143
8 049,-
-+
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Sigma 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM
Det eneste av sitt slag, en banebrytende ultravidvinkelzoom.

Dette er den første ultravidvinkelzoom med en minimumsbrennvidde på 8mm, designet spesifikt for bildesensorer i APS-C størrelse. Det har en bildevinkel tilsvarende 12-24mm i 35mm format når det blir brukt på et kamera med bildesensor i APS-C størrelse.

Sigmas nyutviklede FLD glasselement, som har egenskaper sammenlignbart med fluorittglass, kompenserer for fargeaberrasjoner. Et hybrid asfærisk linseelement og to elementer av støpeglass gir svært god korreksjon av fortegning.

Det indre fokussystemet gir høyoppløselige bilder gjennom hele zoombredden og Super Multi-layer Coating gir redusert flare(lysstikk) og ghosting mens overlegen lysgjennomgang i kantene gir høy kontrast i hele zoombredden.

HSM gir stillegående og rask AF (autofokus) pluss fulltids manuellfokusmulighet.

Objektivet har en minimums fokusavstand på 24cm gjennom hele zoombredden som gir fotografen muligheten til å sette fokus på subjektet ved å skape overdrevne perspektiv.

Dette objektivet har en kompakt konstruksjon med en lengde på 105,7mm og største diameter på 75mm og er perfekt for fotografering av landskap, arkitektur, interiør, bryllup, gruppebilder, samt fotojournalistikk og mer.

*På grunn av det ekstreme frontelementet er det ikke mulig å sette filter på dette objektivet og utnytte full synsvinkel.