SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art Nikon Objektiv med liten dybdeskarphet Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art Nikon Objektiv med liten dybdeskarphet Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art Nikon Objektiv med liten dybdeskarphet

Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art Nikon

Objektiv med liten dybdeskarphet

Varenr: 123582
15 190,-Kampanjepris
17 390,-Ordinær pris
Fatning
Nikon F
Nikon F
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Objektiv liten dybdeskarphet

Sigma 105mm f/1,4 DG HSM Art er et objektiv designet for å maksimere bakgrunnsuskarpheten og levere en ekstremt liten dybdeskarphet, perfekt for portrettfotografering og andre tilfeller der du tydelig vil isolere motivet ditt fra bakgrunnen.

Fordeler:

  • Liten dybdeskarphet
  • Mye bakgrunnsuskarphet
  • Høykvalitativt glass
  • Stativfeste
  • Værtett

Liten dybdeskarphet

Kombinasjonen av relativt høy brennvidde og et veldig høyt lysinnslipp gir Sigma 105mm f/1,4 DG HSM Art muligheten til å levere svært liten dybdeskarphet, spesielt når objektivet brukes på et fullformatskamera. Den lille dybdeskarpheten er noe som brukes for å isolere motiv fra bakgrunnen, fremheve detaljer, og er veldig populært for f.eks. portrettfotografering.

Mye bakgrunnsuskarphet

Med en kort dybdeskarphet kommer også en kraftig bakgrunnsuskarphet. Sigma har designet 105/1,4 Art for å gi en veldig myk og behagelig bakgrunnsuskarphet, slik at ikke hovedmotivet forstyrres av en urolig bakgrunn. Samtidig som bakgrunnsuskarpheten kan brukes for å isolere motivet og på en smidig måte rense opp bakgrunnen kan den også tilføre mye i bildet gjennom interessante farger og former.

Høykvalitativt glass

For å kunne utnytte den lille dybdeskarpheten og kraftige bakgrunnsuskarpheten kreves det høykvalitativt glass og optiske konstruksjoner som minimerer optiske defekter som kan oppstå med så store glasselementer. Objektivet er derfor designet med 17 linseelementer i 12 grupper, noe som er en uvanlig stor mengde glasselementer. Ved å bruke tre FLD-glass, to SLD-glass og et asfærisk glasselement minimerer aksiell kromatisk aberrasjon, redusert vignettering og høy oppløsning. Resultatet blir at det området som er i fokus får svært høy skarphet, samtidig som bakgrunnen blir myk og behagelig.

Stativfeste

Med så mye glass i objektivet får det en vekt på litt over 1,5 kg. For og enklere kunne balansere objektivet på stativ er det derfor utstyrt med et stativfeste, noe som er litt uvanlig for objektiver med denne brennvidden. Stativfestet lar deg også bruke objektivet og kameraet med et etbensstativ, noe som kan letteregjøre lange, håndholdte opptak.

Værtett

Med flere ulike tetninger, både mot kameraet og internt i konstruksjonen, tåler Sigma 105mm f/1,4 DG HSM Art å brukes i tøffere forhold som i regn, snø, støv eller et studio med f.eks. vannfarge.

Leveres med:

  • Sigma 105mm f/1,4 DG HSM Art
  • Solblender i karbonfiber
  • Stativfeste
  • Gummiring
  • Veske
  • Fremre og bakre objektivdeksel
Tilbehør
Kase G-CPL Polariseringsfilter Kase G-CPL er et eksklusivt og solid polariseringsfilter med Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å deg som ønsker pålitelig og solid utstyr. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler mer vanlige...
Fra 749,-
100+
Kase G-MCUV Protector Kase G-MCUV er et eksklusivt og solid beskyttelsesfilter med UV-filtrereing, produsert i svært solid Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å beskytte objektivene dine. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler
Fra 399,-
100+
Det sølvfargede, Kase KW Revolution magnetiske CPL-filteret er en del av Kases fargekodede KW Revolution-filtersystem, som er basert på deres tidligere Wolverine-serie og fullt kompatibelt med eldre Wolverine-filtre. Det overordnede KW Revolution-systemet har CPL og forskjellige kvaliteter av ND-filtre, alle med fargekodede filterrammer for enkel identifikasjon og bytte. CPL-ene, inkludert denne 82 mm sirkulære polarisatoren, er fargekodet sølv. Dette sirkulære polarisasjonsfilteret bidrar...
Fra 1 199,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.