Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN C Sony-FE Lyssterk, kompakt normalzoom for Sony Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN C Sony-FE Lyssterk, kompakt normalzoom for Sony Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN C Sony-FE Lyssterk, kompakt normalzoom for Sony Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN C Sony-FE Lyssterk, kompakt normalzoom for Sony

Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN C Sony-FE

Lyssterk, kompakt normalzoom for Sony

Varenr: 132098
10 590,-
-+
3 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Den nye standarden for speilløs zoom.

 

·         Minste og letteste i sin klasse

·         Rask, høy ytelse og stor blender

·         Designet basert på SIGMA sin Art-serie, med de samme kompromissløse optiske egenskaper

·         Lav vekt og kompakt størrelse gjør den ideell for daglig bruk

·         Høy byggekvalitet

·         «Made in Japan»

·         Finnes til Sony E-mount og L-mount

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary setter en ny standard for zoom-objektiver til speilløse kameraer ved å kombinere høy optisk ytelse med stor F2,8 blender og lett og kompakt størrelse.

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary er basert på 24-70mm Art designet og har hentet den høye optiske ytelsen derfra, med tre asfæriske, to FDL og to SLD-linseelementer. Designet gjør at aksial kromatisk-abrasjon og sagittal koma-abrasjon blir korrigert i objektivet, da dette ikke er mulig å korrigere i kameraet. Denne korrigeringen gjør at bildene samme skarphet gjennom hele bildeflaten. Objektivet har også fått Super Multi-Layer Coating og Nano Porous Coating for å minimere såkalt ghosting. Frontelementet har også vann og olje-avstøtende coating.

Siden objektivet er så kompakt og lett er det perfekt for å ta med seg overalt, slik at man kan få nye kreative foto-muligheter. SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary har kun ett lett focus-linseelement som gjør at AF-enheten kan holdes liten. Dette sammen med den stillegående og raske AF-motoren gjør fokuseringen nær lydløs.

For å gjøre objektivet så lett som mulig inneholder det hovedsakelig lette deler. Men selv om de ulike delene veier lite er det ikke gjort kompromisser med tanke på byggekvalitet, og kvalitetsfølelsen man kjenner fra Art-serien er beholdt. SIGMA 28-70mm gir brukere av speilløse kameraer som vil ha en lyssterk standard-zoom en ny foto-opplevelse. Den førsteklasses konstruksjonen gjør objektivet spennende å bruke, og spennende å se de fantastiske bildene det kan ta.

Objektivet leveres med solblender (LH706-01).

Alternativer