SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 20-70mm f/4 G E-Mount Fullformat

Sony FE 20-70mm f/4 G

E-Mount Fullformat

Varenr: 139506
17 381,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

UTROLIG SKARPT

 Ett ED-element (med ekstra lav brytningsindeks), tre ED-elementer, to AD-elementer (ekstremt asfæriske) og ett asfærisk element sørger for enestående oppløsning i dette G-objektivet med standardzoom og blenderåpning på F4. Det gir deg høy oppløsning fra hjørne til hjørne og nydelig bokeh. Dette er et enestående fullformatsobjektiv fra Sony til stillbildefotografering, innholdsproduksjon og videoopptak.

 

VAKRE OG JEVNE BAKGRUNNER

 Den runde 9-blads blenderåpningen på dette Sony G 20-70mm-objektivet gir vakker, rund bakgrunnsbokeh med defokuseringseffekter med en fast F4-blenderåpning.

 

RASK OG PRESIS AUTOFOKUS

 To lineære XD-motorer (ekstremt dynamiske) med en kompleks konstruksjon sørger for raskere og mer nøyaktig fokusering for filmskaping og fotografering. Du kommer ikke til å gå glipp av et bilde med dette ultravide kameraobjektivet med standardzoom.

 

KLART I ALL SLAGS VÆR

 En konstant  blenderåpning på F4 gjennom hele zoomområdet holder på lysstyrken, selv når fokallengden endres. Frontelementet på dette G-objektivet fra Sony har et fluorbelegg som er motstandsdyktig mot vann, olje og annen forurensning. Dette gjør det enklere å tørke bort støv og fingeravtrykk.

 

PROFESJONELL ERGONOMI

 Et støv- og fuktbestandig design, sammen med allsidige kontroller gjør dette G-objektivet fra Sony ideelt i de fleste utfordrende situasjoner, både innendørs og utendørs. Dette ultravide objektivet med standardzoom er også kompatibelt med funksjonen for fokusvariasjon.

 

LAGET FOR FREMTIDEN

 Objektiver fra Sony lar deg dra full nytte av funksjonene til ditt neste kamera fra Sony.

 

 

Tilbehør
Alternativer