SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE  24mm f/1.4 GM Skarp, kompakt  og lett vidvinkel Sony FE  24mm f/1.4 GM Skarp, kompakt  og lett vidvinkel Sony FE  24mm f/1.4 GM Skarp, kompakt  og lett vidvinkel

Sony FE 24mm f/1.4 GM

Skarp, kompakt og lett vidvinkel

Varenr: 124338
17 366,-Kampanjepris
18 516,-Ordinær pris
-+
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Flott F1.4-oppløsning i et mobilt primeobjektiv

Bruken av banebrytende teknologi gir G Master avansert ytelse med jevnt høy oppløsning og myk, naturlig bokeh, selv ved bruk av den største F1.4-blenderåpningen. Objektivet er både kompakt og det letteste i sin klasse1, slik at du kan bære det med deg. Det har også et raskt og presist AF-drivsystem, kvalitetskontroller og god pålitelighet. 

Avansert optisk teknologi oppnår spektakulær oppløsning selv ved F1.4

To XA-elementer (ekstremt asfæriske) i et optisk design som oppfyller strenge G Master-krav, bidrar til en jevnt høy oppløsning gjennom hele bildet. Tre ED-glass (med ekstra lav brytningsindeks) bidrar også til å redusere kromatisk aberrasjon. Disse nyskapende optiske designelementene reduserer gjenskinn sagittalt, slik at punktlyskilder gjengis på en nøyaktig måte. 

Det banebrytende optiske designet gjengir lyspunkter på en nøyaktig måte

Et nytt optisk design med to presise XA-elementer reduserer sagittal gjenskinn, en vanlig aberrasjon i objektiver med stor blenderåpning. Sagittal gjenskinn kan føre til unaturlige lyspunkter som blir tydeligere i bildets ytterkanter.

Nyskapende optisk design i et kompakt, lett objektiv

Det nye optiske designet med to XA-elementer reduserer objektivets størrelse, blant annet ett på frontelementet som normalt er det største i et objektiv. Det har også et nyutviklet DDSSM-fokusdrivsystem (Direct Drive SSM) som gjør at det kun veier 445 gram. Dette mobile objektivets reduserte størrelse og vekt gjør det til et godt valg sammen med kompakte hus av E-typen.

Fantastisk G Master-bokeh

En 11-blads sirkulær blenderåpning gir deg myk og naturlig bokeh. Dette oppnås gjennom et avansert design og en produksjonsprosess som presist kontrollerer sfærisk aberrasjon. En minste fokusavstand på 0,24 m og en maksimal forstørrelse på 0.17x gir deg nærbildefunksjoner som, kombinert med objektivets vidvinkelvisning, produserer dramatiske perspektiver med dyp og fyldig bokeh.

Rask, presis og stillegående AF til stillbilder og videoer

Et nyutviklet og kraftig DDSSM-system som er optimalisert for dette objektivet, har tre ganger så mye drivkraft som det forrige fokusdrivsystemet. Det nye DDSSM-systemets drivkraft gir deg et raskere, mer presist og stillegående autofokus for enestående ytelse under fotografering av stillbilder eller opptak av video.

Proff kontroll og pålitelighet til stillbilder og videoer

Den justerbare fokusknappen, blenderåpningen, bryteren for blenderklikk, Linear Response MF, det støv- og fuktighetsbestandige designet2 samt frontelementet med fluorbelegg gir deg profesjonelle og pålitelige kontroller til stillbilder og videoer.

Tilbehør
Alternativer