SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony VG-C4EM Grep til A7 IV, A7R V, A7S III Sony VG-C4EM Grep til A7 IV, A7R V, A7S III Sony VG-C4EM Grep til A7 IV, A7R V, A7S III

Sony VG-C4EM

Grep til A7 IV, A7R V, A7S III

Varenr: 127216
4 550,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Enkel betjening i vertikal stilling

VG-C4EM har nesten de samme betjeningskontrollene som på kamerahuset. Plasseringen, størrelsen og formen på knappene er optimalisert med det samme materialet som brukes på a7R IV-huset. Som et resultat av dette føles funksjonen, plasseringen og bruken akkurat som kontrollene på kamerahuset når kameraet holdes vertikalt.

Godt og sikkert grep

Grepets geniale design gjør at du holde det godt i hånden. Det vertikale grepet gjør at du kan ta bilder enkelt og problemfritt uansett om du holder kameraet horisontalt eller vertikalt, noe som gjør det enklere å fokusere på motivet og komponeringen.

Fordoblet effektiv brukstid

VG-C4EM har plass til ett eller to NP-FZ100-batterier. Når du bruker to batterier, har kameraet en nesten dobbelt så lang driftstid som med ett batteri. Gjenværende batteristrøm vises på LCD-skjermen, i trinn på 1 %. Når det ene batteriet går tomt, bytter kameraet automatisk til det andre slik at du kan fortsette å bruke det uten avbrudd.

Pålitelig støv-/fuktbestandighet2

Kameragrepet har det samme forseglingsmaterialet som er brukt på kamerahuset for å holde støv og fukt ute. Dette forbedrer den totale påliteligheten til kamerasystemet.

Oppladbare batterier eller strømforsyning via USB1

Batteriene i det vertikale grepet kan lades via kameraets USB-port uten at du trenger å løsne grepet fra kameraet. For lengre fotograferingsøkter kan ekstra strøm tilføres kameraet via kameraets USB-port1 med et mobilbatteri eller en strømadapter.

Hus i lett og holdbar magnesiumlegering

Utsiden av VG-C4EM er laget av den samme magnesiumlegeringen som benyttes i a7R IV-huset for å gjøre det like robust som a7R IV-kameraet, samtidig som vekten og størrelsen holdes til et minimum.

 

 

Tilbehør