SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera 4K, 35mm, Exmor R CMOS Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera 4K, 35mm, Exmor R CMOS Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera 4K, 35mm, Exmor R CMOS Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera 4K, 35mm, Exmor R CMOS Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera 4K, 35mm, Exmor R CMOS

Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera

4K, 35mm, Exmor R CMOS

Varenr: 133077
79 999,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

SONY Camera FX6 Body 4K Fullframe Exmor R CMOS

  • 4K 10,2 megapiksler fullformat bakgrunnsbelyst CMOS Exmor R ™ -sensor
  • Kompakt og lett kroppsdesign
  • Ultrahøy følsomhet med ISO som kan utvides opp til 409600 for svært dårlige lysforhold
  • 15+ stopp med dynamisk rekkevidde
  • S-CinetoneTM utseende profil, også brukt i FX9 og inspirert av VENICE colorimetry
  • BIONZ XR ™ bildebehandlingsmotor, først brukt i Alpha 7S III
  • Rask hybrid autofokus, også brukt i Alpha-kameraer og FX9
  • Ta opp til 4K 120p / HD 240p, 10-biters 4: 2: 2 fargedybde i fullformatii
  • Støtte for opptil 12G-SDI og 4K med opptil 60p 16-biters SDI RAW-utgang
  • Kompatibel med mer enn 50 native E-mount-objektiver

 

Forevig det umulige med utvidet ISO-følsomhet

Ta bilder i nesten totalt mørke med et imponerende utvidet ISO-område på opptil 409 600. Fullformatssensoren sammen med nyskapende lysinnhenting sørger for ubegrensede opptaksmuligheter.

Enestående bokeh og fullformatskreativitet

Få flotte 4K-opptak med den kreative friheten som er gjort mulig med en sensor i fullformat. Forevige alle detaljer i et motiv med grunn dybdeskarphet og enestående bokeh for et virkelig filmaktig preg.

 

Filmaktige farger med S-Cinetone™

S-Cinetone-farge, utviklet for FX9 fra Sony, er standarden på FX6. Nøyaktig justert for å møte kravene til dagens innholdsskapere med rike farger og naturlige hudtoner. Den skaper friske og levende bilder rett fra kameraet uten gradering, samtidig som det er nok spillerom for etterbehandling.

 

Store piksler gir høy følsomhet og lite støy

Den bakbelyste 10,2 megapikslers Exmor R™ CMOS-bildesensoren i fullformat har en god evne til lysinnhenting. Raske lesehastigheter og en dynamisk rekkevidde på over 15 trinn som leverer enestående bildekvalitet med et bredt følsomhetsområde og lite støy.

 

Kraftig BIONZ XRTM bildeprosessor 

Bildebehandlingsmotoren BIONZ XR er på høyde med sensorens raske dataavlesning, med enorm behandlingskraft. Den er laget med en fremtidsrettet arkitektur og leverer bilder av høy kvalitet raskere og øker reaksjonsevnen til kameragrensesnittet enormt.

God dynamisk rekkevidde for ubegrensede uttrykksmåter

Ved den grunnleggende følsomheten på ISO 800 tilbyr FX6 optimal dynamisk rekkevidde for godt belyste innendørs og utendørs dokumentopptak. En forbedret følsomhet på ISO 12800 er laget for utfordrende opptak i svakt lys, morgenopptak og kveldsopptak. FX6 tilbyr over 15 trinn med dynamisk rekkevidde ? ut over det selv det menneskelige øyet kan se under mange forhold ? noe som legger til rette for uovertruffen kreativ frihet i fargegradering og etterarbeid.

Alternativer