SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light Sony ZV-1F Vloggkamera 4K. Streamingfunksjon m/Tally light

Sony ZV-1F Vloggkamera

4K. Streamingfunksjon m/Tally light

Varenr: 138579
6 918,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

VLOGG PÅ EN ENKEL MÅTE: Utfør vloggehandlinger raskt og intuitivt med en vippbar berøringsskjerm, et AF på øye-system for skarpe videoer, en produktpresentasjonsinnstilling for produktanmeldelser og en bokeh-bryter som gjør bakgrunnen uskarp.

VLOGG MED STIL: Få god 4K-videoopptakskvalitet og sakte film i Full HD (opptil 4x) med et vidt og skarpt 20 mm-objektiv og bildeprofiler (filtre) som gir en mer fengslende opplevelse av videoklippene dine.

VLOGG MED GOD LYDKVALITET: Få stemmen din til å bli hørt klart og tydelig i vindfulle omgivelser med den retningsbestemte mikrofonen på kameraet (vindskjerm følger med). Du kan også koble til en av mikrofonene til Sony for å skape en mer fengslende opplevelse.

DEL INNHOLD MED VERDEN: Par kameraet enkelt med din smarttelefonen og med Imaging Edge Mobile +-appen kan du raskt overføre klipp av høy kvalitet og legge de ut på sosiale medier eller dele med venner.
Vil du streame? Koble kameraet ditt til datamaskinen din, og bruk det som et webkamera med en gang.

FOR EN BÆREKRAFTIG FREMTID: Som en del av Sonys Veien til null-plan, som er et mål om at produkter skal ha nullutslipp gjennom sin levetid, er ZV-1F delvis laget av resirkulert plastmateriale. Emballasjen den leveres i, består av mindre plast, og fibrene i vindskjermen er laget utelukkende av resirkulert polyester.

OPPGRADER VLOGGEOPPLEVELSEN: Bruk ZV-1F sammen med GP-VP2BT-grepet, og få en mer stabil, intuitiv og morsom vloggeopplevelse. Du kan bruke det som et stativ, som en forlengelse av armen for å ta opp horisontalt, men også vertikalt innhold. Det perfekte tilbehøret for personer som vil ta med seg kameraet rundt omkring.

Alternativer