SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II Vidvinkelzoom med svært høy ytelse

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II

Vidvinkelzoom med svært høy ytelse

Varenr: 141722
32 955,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Enestående optikk: Imponerende oppløsning og bokeh

Det nye G Master vidvinkel objektivet med zoom FE 16-35mm F2.8 GM II har den beste optikken fra G Master-objektivserien for å gi den mest utsøkte bildekvaliteten fra center og ut i kantene av bildet. Eventuelle dobbeltkonturer eller gjenskinn minimaliseres selv ved fotografering direkte mot en lyskilde og med en fokusavstand på bare 0,22 mm - leverer linsen profesjonell kvalitet uansett situasjon.

 

Kompakt uten kompromisser

FE 16-35mm F2.8 GM II er utviklet med en unik optisk løsning fra Sony, og er enda mindre og lettere enn forrige generasjon. Det veier bare 547 g og er 111 mm langt. Du trenger ikke å inngå kompromisser på bildekvaliteten ved lange dager med opptak. Med sitt unike design utvider zoomen seg bare 8 mm frem, og bevarer dermed objektivets tyngdepunkt, noe som gjør det perfekt for arbeid med gimbal.


 

Lynrask autofokus: Jevnt og presist

Dette objektivet har den lineære XD-motorteknologien til Sony og førsteklasses autofokus – presis, rask og stille – for fotografer og filmskapere. Det holder følge med det nyeste autofokussystemet i Sony Alpha-kameraene, og gir en sømløs opplevelse ved sporing av dine mange motiver, selv når du zoomer inn.

 

Presisjon og pålitelighet: Konstruert for å utmerke seg

FE 16-35mm F2.8 GM II har allsidig kontroll for både stillbilder og film, noe som sørger for profesjonell arbeidsflyt og størst mulig fleksibilitet. Ta i bruk alle de nyeste funksjonene fra de nyeste objektivene til Sony, som en ny blenderåpningsring med lås og «declick» som er ideell for filmskapere. Med et støv- og fuktighetsbestandig design og et fluorbelegg på frontelementet er det svært pålitelig både innendørs og utendørs.


 

Konstruert for fremtiden

Med objektiver fra Sony kan du dra full nytte av funksjonene på ditt neste kamera fra Sony. Kombiner et objektiv med det nyeste Alpha-kameraet, og få tilgang til enestående funksjoner – du kan for eksempel ta opptil 30 bilder per sekund med Alpha 1. Løft bildene og videoene dine til nye høyder med feilfri autofokussporing i vakker 4K120p-oppløsning."

 

 

Tilbehør
Alternativer