SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 35mm f/1.4 ZA Distagon T* Lyssterk vidvinkel i ypperste klasse Sony FE 35mm f/1.4 ZA Distagon T* Lyssterk vidvinkel i ypperste klasse

Sony FE 35mm f/1.4 ZA Distagon T*

Lyssterk vidvinkel i ypperste klasse

Varenr: 117736
12 799,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Foruten å være et godt valg for sportsbilder og landskap, blir det lettere å bruke F1.4 35mm fullformat ZEISS Distagon objektivet på håndholdt fotografering innendørs i dårlig lys og nattscener.

Lav dybdeskarphet ved stor blenderåpning og en 9-blad sirkulær blenderåpning gjør det enkelt å lage portrettbilder med vaker bakgrunnsuskarphet.

Med en nærgrense på 30 cm er den egnet for bilder av blomster og lignende temaer.

Dette ZEISS® 50 mm primeobjektivet med høy ytelse har en stor maksimal blenderåpning på F1,4 samt en flott kontrast og oppløsing i alle bilder. Den store blenderåpningen gjør det enklere å ta bilder når det er lite lys, og i kombinasjon med en blenderåpning med 11 blader kan man oppnå praktfull bokeh. Andre fordeler omfatter rask og presis fokus og allsidig kontroll for stillbilder og filmer.

To asfæriske elementer, inkludert ett AA-element (avansert asfærisk), i tillegg til ED-glasselementer opprettholder høy oppløsning og kontrast ved alle blenderåpninger, fra hjørne til hjørne.

F1,4 og en sirkulær blenderåpning med 11 blader kan skape bilder med vakker bokeh, som også gjør det mulig å ta bilder ved høyere lukkertider når det er lite lys.

Et Ring Drive SSM-system (supersonisk bølgemotor) posisjonerer linsens tunge fokusgruppe med hastighet og presisjon, noe som får frem det beste i kamerahus med høy oppløsning.

Dette fullformat ZEISS® Distagon-objektivet på F1,4 er flott både til kjappe situasjonsbilder og landskap, og i tillegg kan det brukes håndholdt innendørs i lite lys og til nattmotiver. Den grunne dybdeskarpheten og den runde blenderåpningen med ni blader gjør det enkelt å få jevn bokeh på portretter og ved bryllupsfotografering. Det er mange bilder som du bare kan få til med en stor blenderåpning på F1,4. Objektivet kan også brukes til å ta bilder av blomster og lignende, takket være en minste fokusavstand på 30 cm.

Presis AA-teknologi (avansert asfærisk) og ZEISS® T*-belegg bidrar til den utmerkede optiske ytelsen og gir overlegen oppløsning fra hjørne til hjørne

En maksimal blenderåpning på F1,4 fanger inn klare bilder selv i lite lys. Det og en sirkulær blenderåpning med ni blader gjør at dette objektivet i enda større grad gir vakker bokeh.

En blenderring med klikk som kan velges, kan slås PÅ for taktil tilbakemelding når du tar stillbilder, eller AV for jevn og stille bruk når du tar opp video.

Spesifikasjoner:

  • Brennvidde: 35mm
  • Største blender: f/1.4
  • Minste blender: f/16
  • Antall blenderlameller: 9 avrundede
  • Nærgrense: 30cm
  • Konstruksjon: 12 elementer i 9 grupper med 2 asfæriske elementer, 1 AA-element og Zeiss T* coating.
  • Filterdiameter: 72mm
  • Værtettet
  • Vekt: 630g
Tilbehør
Alternativer