SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony A9 III fullformatkamera Global shutter. 120 fps, 24.6MP Sony A9 III fullformatkamera Global shutter. 120 fps, 24.6MP Sony A9 III fullformatkamera Global shutter. 120 fps, 24.6MP Sony A9 III fullformatkamera Global shutter. 120 fps, 24.6MP Sony A9 III fullformatkamera Global shutter. 120 fps, 24.6MP Sony A9 III fullformatkamera Global shutter. 120 fps, 24.6MP

Sony A9 III fullformatkamera

Global shutter. 120 fps, 24.6MP

Varenr: 142690
85 963,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Et nytt teknologisk sprang

Gå inn i en ny æra av fotografering med Alpha 9 III, med en nyutviklet Exmor RS™ bildesensor som er verdens første fullbilde stablet 24,6 MP CMOS-sensor som har et globalt lukkersystem. Ikke mer forvrengning i fartsfylte scener. Denne banebrytende teknologien garanterer perfekte bilder hver gang, selv i video. Ta opp høyoppløselig 4K 120fps video uten å beskjære, noe som muliggjør presis vinkelvisning. Med 6K-oversampling gir den eksepsjonell 4K-bildekvalitet.

 

 

Fang alle flyktige øyeblikk

Blackout-fri serieopptak med opptil 120 fps, og med en AI-prosesseringsenhet, gjenkjennes og fanges hvert motiv med forbløffende presisjon. I tillegg lar den nye pre-capture-funksjonen og serieopptaksmodus deg enten øke hastigheten på bildefrekvensen eller fange handlingen før du trykker på utløserknappen, samtidig som du beholder muligheten til å fotografere i RAW.

 

Raskeste og nøyaktig autofokus

I tillegg til Sonys eksepsjonelle AI-baserte AF, oppdager dette kameraet nå motivets øyne på avstand, og gir ekstra verktøy for profesjonelle til å ta kompromissløst skarpe bilder. Den er også sammenkoblet med en EVF på 9,44 millioner punkter og raske oppdateringsfrekvenser, som garanterer at motivene dine forblir i fokus uansett hvor dynamisk scenen er. Opplev skarpere, klarere fokus som strekker seg utover dine forventninger.

 

Lynrask fotografering

Lynrask lukkerhastighet på 1/80 000 sekund, som lar deg fryse øyeblikk som øyet ikke kan oppfatte.Dessuten er blitssynkroniseringshastigheten forbedret for å matche enhver lukkerhastighet du ønsker å bruke. Slipp kreativiteten til portrettfotografering løs selv på høylys dag.

 

Det ultimate profesjonelle verktøyet

Alpha 9 III er omhyggelig laget med profesjonelle i tankene, med fokus på både komfort og utførelseshastighet. Dette kameraet tilbyr en robust og slitesterk kroppsdesign, med et nytt grep for forbedret håndtering. Med en 4-akset flervinklet skjerm, nye tilpassbare knapper og forbedret tilkobling, er den designet for å møte kravene til profesjonelle fotografer.

Tilbehør
Alternativer