SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony CFexpress Type B 240GB R 1850MB/s W 1600MB/s

Sony CFexpress Type B 240GB

R 1850MB/s W 1600MB/s

Varenr: 145101
2 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
5 på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

SVÆRT RASK OPPTAKSHASTIGHET:
Med en skrivehastighet på opptil 1600 MB/s er dette et av de raskeste minnekortene på markedet. Sony CFexpress Type B-kortene er ideelle for ukomprimert, kontinuerlig RAW-opptak av action i hurtige bevegelser, f.eks. motorsport og dyreliv, og åpner opp for et bredt spekter av nye muligheter for fotografering.

SVÆRT ROBUSTE
Ta med CFexpress Type B-minnekortet på sportsarrangementer, opptakssett eller utendørsekspedisjoner. Det er utformet for profesjonell bruk i de mest utfordrende miljøene, som snødekte fjell og sandblåste ørkener, slik at du trygt kan ta opp, bytte og lagre filer.

VIDEOGRAFI AV HØY KVALITET:
Sony CFexpress Type B-kort muliggjør stabilt videoopptak med høy bithastighet i 4K-oppløsning og mer, noe som gjør kortet til en naturlig følgesvenn for avanserte kameraer. For ekstra trygghet og stabilitet ved videoopptak, gir kortene stabile datahastigheter under opptak.

SVÆRT EFFEKTIV ARBEIDSFLYT:
Med den optimaliserte kortleseren MRW-G1 kan du overføre og sikkerhetskopiere store datamengder, f.eks. serier med høyoppløselige bilder eller videoer med høy bithastighet, til en PC raskere enn noensinne, slik at du får mer tid til å retusjere og redigere innholdet.

SKANN OG FØLG MED PÅ MINNEKORTET DITT:
Over tid slites flashminnet ut og slutter å registrere data. Media Scan Utility skanner automatisk CFexpress Type B-minnekortet og holder deg informert om tilstanden, slik at du kan iverksette tiltak før grensen er nådd. Kortleseren "MRW-G1" er nødvendig for å skanne Sony CFexpress Type B-minnekort.

GJENOPPRETT TAPTE FILER:
Selv om ting går galt, kan du unngå katastrofer med nedlastbar redningsprogramvare for Sony-minnekortkunder som gjenoppretter filer som er slettet ved et uhell, samt ødelagte bilder og videoer i ulike vanlige formater.