Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt Tragopan Monal V2 Fotoskjul To-manns kamuflasjetelt

Tragopan Monal V2 Fotoskjul

To-manns kamuflasjetelt

Varenr: 134951
4 599,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
10 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Tragopan Monal V2 - To-manns fotoskjul

 

Dette teltet er designet for best mulig komfort og allsidighet. Det er det største teltet og har plass til 2 personer, eller 1 person som trenger større plass og betjener flere kameraer. Teltet har 6 luker til å fotografere gjennom. Disse kan tilpasses ut i fra behov hvor synlig du skal være og hvilke høyde du ønsker å fotografere fra. Den leveres med en rekke vindusruter og objektivtrekk.


Det åpnes veldig enkelt ved å trekke i en snor og teltet åpner seg på samme måte som en paraply. Det medfølger også et avtagbart gulv som gjør det mulig å overnatte. Det er også lagt inn netting i taket for god ventilasjon.  Det medfølger også et vanntett overtrekk som hindrer vann i og komme inn gjennom nettingen.

Teltet er konstruert med 150D vanntett polyester som tørker like fort som nylon, men er betydelig sterkere og tåler UV-eksponering langt bedre. Innsiden av stoffet er nå belagt med et ugjennomsiktig isoterm PU-belegg som reduserer temperaturen inne i persiennen i sollys og skaper totalt mørke inne i persiennen for å forhindre silhuett når persiennen er bakbelyst.

De fleste teltene kommer i håndholdt bag som gjør det enkelt å ta det med seg. Kan enkelt stroppes til fotosekken for lengre turer.


Følger med:

  • 2 lange objektiv sleeves med glidelås til blitsport
  • 2 lange kamonettinger
  • 6 nettingruter til å stikke objektivene gjennom
  • 1 Regntak
  • 10 teltplugger
  • 4 Barduner

 

Spesifikasjoner:

  • Størrelse åpen: 139,7 cm høy, 220,98cm lang
  • Størrelse i bag: 24cm høy, 25cm bred, 81cm lang
  • Vekt: 5,9kg med alt tilbehør i bagen.

 

 

Tilbehør
Alternativer