SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul Tragopan Flyteskjul Mobilt flyteskjul

Tragopan Flyteskjul

Mobilt flyteskjul

Varenr: 136386
9 990,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Tragopan floating hide

 

Tragopan sitt flyeskjul er et såkalt ubøyelig skjul. Basen på flyteskjulet er hardplast som er lett å brette sammen for transport. Når du åpner den opp for bruk, så festes den lett sammen med solide metalfester. Det er også designet for og lett feste kule eller svinghode i selve basen. Det er også sklisikre armlenere, og en koppholder, til vannflaske eller kaffetermos.

Selve teltet festes lett på sidene og fungerer som en liten kuppel over flytedelen. På innsiden av teltet er det en thermo-lag med flere vindu i kuppelen slik at du lett kan få oversikt, men allikevell skjule dine bevegelser inne i teltet. Selv ved bruk at hodelykt. Det er flere lommer på innsiden til oppbevaring av mobiltelefon, minnekort, bilnøkkler..osv. På utsiden av teltet har du festemuligheter for å feste vegetasjon eller et ghillie teppet for enda bedre kamuflasje.

 

3 gode grunner til hvorfor du skal velge dette flyteskjulet

  1. Den er lett å ta med seg i bilen.
  2. Pga at den tunge vekten vil den være mer stabil når du har litt vind eller bølger.
  3. Har veldig høy byggekvalitet, og tåler også en regnværsdag.

 

Spesifikasjoner:

  • Størrelse åpen: 35 cm høy, 88 cm lang, 66 cm bred
  • Vekt: 17 kg

 

Tilbehør
Alternativer