SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert Zeiss DTI 6/40 Termisk kikkert

Zeiss DTI 6/40

Termisk kikkert

Varenr: 141697
50 400,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Designet for å være enkelt å bruke i mørket, vil DTI 6/40 digitalt termisk bildekamera fra ZEISS hjelpe deg med å finne målene dine når du jakter eller observerer dyreliv. Det monokulære kameraet har en rekkevidde på 2187 yards, med 1,5x optisk forstørrelse og 10x digital zoom i 0,1-1,0x trinn for presis målidentifikasjon. Bildene vises på en 1024 x 768 AMOLED-skjerm, med fem fargepaletter, forhåndsinnstilte Tåke-, Universal-, Discover- og Identify-moduser, pluss muligheten til å sette opp til fire observasjonsprofiler med dine foretrukne innstillinger.

DTI 6/40 tar opp opptil 16 GB med bilder og video, men du kan også dele data til telefonen din via ZEISS Hunting-appen. Rullehjulet gjør det like enkelt å bruke med begge hender, selv når du bruker hansker. Drevet av et oppladbart li-ion-batteri som enkelt kan byttes ut i felten, har kameraet en kjøretid på opptil 6,5 timer. Den måler omtrent 27cm lang og veier omtrent 250 gram

ZEISS Smart bildebehandling
Denne proprietære algoritmen optimerer de termiske bildene fra sensoren i en tre-trinns prosess for et detaljert bilde med høy kontrast, selv når en kald himmel truer med å gjøre visningen mørkere. Du trenger ikke lenger sikte lavt, og du kan holde spillet i midten av rammen.
Ergonomisk drift
Det nydesignede rullehjulet lar både venstre- og høyrehendte brukere velge zoomnivåer eller menyelementer raskt og presist, selv i stressende jaktsituasjoner eller mens de har på seg hansker. Et uttrekkbart okular gir komfortabel bruk med eller uten briller.
Innovativ kraftstyring
Batteriet tillater 6,5 timers kontinuerlig observasjon og er enkelt å bytte ut. Den kan også lades opp ved hjelp av en standard strømbank og sikrer dermed at du aldri går tom for strøm. Standby-modus aktiveres kontaktløst – hvis DTI 6 legges fra eller tas opp, slår den seg av eller på.
Tilpassbare visningsprofiler
Personlige innstillinger kan lagres i opptil fire observasjonsprofiler slik at du er rustet for enhver situasjon. Velg din foretrukne zoomhastighet, juster varigheten av standby-timeren, konfigurer LED-en og lag dine egne fargepaletter, DTI 6 kan tilpasses for å passe dine preferanser og spesifikke behov. Forhåndsinnstilte observasjonsmoduser for tåke, Universal, Discover og Identify hjelper til med å skreddersy utsikten til den respektive jaktsituasjonen.
Tilkobling via ZEISS Hunting App
DTI 6 er fullt integrert i ZEISS Hunting-appen og kan kobles pålitelig til smarttelefonen din. Data overføres mellom DTI 6 og appen via energieffektiv Bluetooth-teknologi, men bytter automatisk til Wi-Fi ved behandling av store datamengder. ZEISS Hunting-appen lar deg tilpasse og konfigurere DTI 6 i henhold til dine individuelle behov og krav.

Tilbehør
Alternativer
Axion XM30F er det ultimate valget for jakt og observasjoner. Enheten er i lommestørrelse og veier kun 250 gram. Axion XM30Fs magnesiumlegering er både lett og sterk, i tillegg til fullstendig vanntett. Lommestørrelse og lav vekt Axion XM har et plassbesparende design i lommestørrelse og veier mindre enn 250 gram. Enheten er lett å gripe og betjene av høyrehendte og venstrehendte på grunn av det symmetriske arrangementet av knapper på det øvre panelet. Deteksjonsrekkevidde opp til...
14 000,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.