SE JULEKUPP [FRI FRAKT OVER 3000*]

Seetec ATEM156 15.6" 4K monitor m/flight Monitor med 4 HDMI inn og 4 HDMI loop ut Seetec ATEM156 15.6" 4K monitor m/flight Monitor med 4 HDMI inn og 4 HDMI loop ut

Seetec ATEM156 15.6" 4K monitor m/flight

Monitor med 4 HDMI inn og 4 HDMI loop ut

Varenr: 133292
8 098,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

15,6" Streaming Broadcast Director Monitor med 4 HDMI-innganger i flightcase

Profesjonelle Monitor-funksjoner
SEETEC ATEM156 er designet med profesjonelle overvåkingsfunksjoner, og de faktiske behovene til pre-fotografering og etterproduksjon er tatt i betraktning for å gi deg bedre arbeidsflyt og effektivitet når du filmer. Skjermen er utstyrt med fire 4K HDMI-innganger, og støtter visning av én, to eller fire samtidige skjermbilder, slik at du kan få perfekt multikameravisning hvor som helst! Den inneholder fokuskontrollfunksjoner, for eksempel Peaking Focus, False Color og Pixel to Pixel, som alle bidrar til å gi deg skarpe bilder. Den inneholder innrammingsfunksjoner, for eksempel Center Marker, Safety Marker, og Grid Marker, som forhindrer at skjermen kuttes midt i filmingen, siden det sørger for tilstrekkelig plass til de andre funksjonene. Den inkluderer også andre nyttige funksjoner som Image Zoom, Check Field, Image Freeze, Color Temperature Adjustment, etc.

15,6 ”LCD, Full HD 1920x1080
SEETEC ATEM156 utstyrt med et 15,6 tommers IPS LCD-panel. Selve LCD-panelet har en oppløsning på 1920 x 1080, et kontrastforhold på 800:1 og LED-bakgrunnsbelysning med en lysstyrke på 250 cd/m², noe som gir deg en nøyaktig gjengivelse av videoen. Den kombinerer en bred synsvinkel på 170° i både horisontal og vertikal retning. Enkel visning sikres ytterligere ved å redusere fargeendringer på grunn av synsvinkelen.

Ekte farger. Profesjonell fargekalibrering
Rec.709 fargestandard
SEETEC bruker den profesjonelle Rec.709 HD fargestandarden, samt fargekalibreringsteknologi. Den gjennomgår profesjonelle instrumentkalibreringen i produksjonsprosessen, og kan med dette oppnå skarp skjermkalibrering effektivt og nøyaktig fargegjengivelse enkelt, uten å forvrenge fargen, og viser dermed det virkelige bildet når du tar opp video.

Nøyaktig fargegjengivelse
SEETEC-skjermen støtter ITU-standarder og HD-video Rec.709 standard kontinuerlig fargeområde, en avansert bildebehandlingsteknologi som gjør at bildet blir tydelig presentert og at fargene holder seg ekstremt naturtro. Dette bidrar til å sikre nøyaktig fargegjengivelse og en sann gjengivelse av fotograferingens fysiske natur, slik at brukerne nøyaktig kan evaluere kvaliteten på ulike input-signaler.

Enkel bruk av knapper
Når du er opptatt med opptak, må du være i stand til enkelt å kontrollere utstyret, og ATEM156 kan tilfredsstiller disse behovene. Den er utstyrt med et enkelt kontrollpanel, slik at du behagelig kan justere med kameraet i hånden. Med 4 separate HDMI-knapper kan du raskt bytte signalkilde; med 4 hurtigtaster (F1 ~ F4), kan du tilpasse hurtigtastfunksjonene og raskt ta de i bruk.

4 X 4K HDMI-innganger og -utganger
Koble til opptil 4 kameraer, spillkonsoller eller datamaskiner!
ATEM156 har 4 x 4K HDMI-inngang og -utgang, som kan tilkobles opptil 4 kameraer, spillkonsoller, datamaskiner eller annet utstyr. Samtidig kan den også loope 4 HDMI-signaler til andre enheter, for eksempel ATEM Mini eller ATEM Mini Pro. Dette er veldig nyttig for studio- og direktefilming med flere kameraer.

Realiserer ATEM Mini Multiview Monitoring
Når bryteren ikke har en multiview-funksjon, for eksempel ATEM Mini, kan det hende du trenger en ATEM156. Når du lager større live-produksjoner med flere kameraer, kan du først koble kameraet til ATEM156-skjermen, sjekke fotograferingsbildene til hvert kamera på ATEM156-skjermen, og deretter sette dem i gang, slik at du ikke trenger å bekymre deg for innholdet som sendes ut. Hjelper deg med å forhåndsvise bildet og unngå statusen "blind cut".

Multiview
Quad View/Dual View
Når du oppretter et direktesendt program fra flere kameraer, er det viktig å kunne se flere videokilder samtidig. ATEM156 har fire 4K HDMI-innganger og -utganger, støtter monitorinnstillingene quad view (fire skjermbilder), dual view (to skjermbilder), single view (ett skjermbilde), slik at du kan få perfekt oversikt med opptil 4 bilder hvor som helst!

Fleksibel strømforsyning
Baksiden av ATEM156 er utstyrt med en 12V DC-inngang og en V-montert batteriplate. Du kan koble til DC-inngangen for kontinuerlig strøm, eller du kan installere et oppladbart V-montert batteri på batteriplaten for å utnytte utstyrets mobilitet. For utendørs fotografering kan du bruke et eksternt batteri, og du kan koble til en standard DC-strømforsyning når du bruker den i et skur eller etterproduksjonsrom.

Monter til kamerastativ eller heng opp hvor som helst
Det finnes 3 monteringspunkter på det U-formede festet. Monteringspunktene i standard størrelse gjør det enkelt å montere og er kompatibelt med tredjeparts riggutstyr. Ved å bruke ¼" hull kan du henge den fra rigger eller montere den på et kamerastativ, og bruke den som en skjerm for hele mannskapet. Ellers så kan du rett og slett du kan også sette den opp på et bord.

VESA monteringspunkter
De medfølgende VESA-monteringspunktene betyr at du ikke nødvendigvis trenger å montere ATEM156, ettersom du kan bruke et bredt utvalg av monteringsutstyr for datamonitorer hvis du ønsker å montere kringkastingsmonitoren din i en bås, på vegger eller hvor som helst!

Metallramme i aluminium
Rammen til ATEM156 er laget av ekstremt slitesterk og lettvektig aluminium i luftfartskvalitet. Vekten til ATEM156 er så lav som 1,57 kg (uten feste), og dette metallmaterialet har meget solide og holdbare egenskaper, egnet for høyintense produksjonsmetoder, enten det er på farten, på location eller andre former for direktesending.

Live Kringkastingsmonitor
ATEM156 er en rimelig måte å lage utrolige programmer umiddelbart fra direktesendte arrangementer! Det er veldig godt egnet for bruk av kringkastere, sport, konserter, foredrag og seminarer, e-sport- og spillekonkurranser, strømming og andre scenarier. Den kan oppfylle monitor-behov både innendørs og utendørs, og for flere kameraer samtidig.

 

Medfølger:

  • ATEM156 Monitor
  • 3A DC Strømadapter
  • V-Mount Batteriplate
  • U-shaped Bracket
  • Mini/Micro HDMI til HDMI kabel
  • Manual
Tilbehør
ATEM Mini HDMI Live Stream Switcher • 4-kanals live stream HDMI switcher • Inngang / utgang opp til 1080p60 10-bit 4: 2: 2 • 2-kanals digital lydmikser • HDMI-utgang, Ethernet ATEM-kontroll Den kompakte ATEM Mini fra Blackmagic Design er designet for multikamera live-streaming til Internett eller kringkasting og gir spillkonsoller, datamaiskiner eller HD-kameraer en fire-inngangs live kontrollpanel. De fire HDMI-inngangene er...
4 495,-
Blackmagic Design ATEM Mini Pro HDMI Live Stream Switcher • Samme bakpanel som ATEM Mini med tilleggsknapper og programvarefunksjoner • Stream video opp til 1080p HD • Knapper for quick stream, on-air og opptak • Hardware encoder slik at det ikke er behov for ytterligere streamingprogramvare • Kontroller og konfigurer tidskode, stream-status • Full støtte- og kontrollfunksjoner for BMPCC 6K og 4K kameraer • Samtidig USB-opptak • Integrasjon med Multidock for...
4 989,-
4-kanals Live Stream HDMI-bryter Program og 4 x ISO-opptak Genererer DaVinci Resolve Project Live Tally, Stream og Record Status ATEM Mini Pro ISO HDMI Live Stream Switcher fra Blackmagic Design er en 4-inngangs live produksjonsbryter med et integrert kontrollpanel designet for multikamera live streaming opp til HD-video til internett via Ethernet-utgang. Den har en USB-utgang som lar deg ta opp programutgangen samt ta opp de enkelte HDMI-inngangene til en ekstern USB-stasjon (ikke
5 980,-
1
Alternativer
Feelworld F5 Pro vil garantert tilføre øyeblikkelig produksjonsverdi for speilfritt- og DSLR-fotografer. Den superlyse berøringsskjermen, det profesjonelle programvareverktøyet og den praktiske monteringsevnen er uvurderlig for fotografer som ønsker å gjøre mer med mindre utstyr. Skjermen inneholder en mengde nyttige funksjoner som histogram, falsk farge, fokusassistent, innebygd lyd, piksel-til-piksel, rammelinjer, rutenett osv. Designet for enhver situasjon
2 099,-
FW759 er en spesialdesignet bærbar LCD-skjerm for profesjonelle HDV- og HDSLR-kameraer. Superslank på bare 17 mm tykkelse. Bred visningsvinkel IPS 1280x800 Profesjonelt peaking filter. Gjør det enklere for utendørs fotografering Bredere visningsvinkel FW759 bruker et IPS-panel, som gir en bred 178°/178° visningsvinkel og lysstyrke på opptil 400nit. Dette betyr at du vil kunne se nøyaktige, konsistente og lyse bilder fra ethvert synspunkt. IPS Bredt fargespekter LCD-panel og 1280×800...
1 349,-
Ultra High Bright 3000nit On-camera Monitor Lett synlig i dagslys, fleksibel mobilitet på settet FEELWORLD LUT5 er en 5,5-tommers skjerm, med 3000nit ultrahøy lysstyrke, skjermen er godt synlig i solen. Full HD LCD-berøringsskjerm som er enkel å betjene støtter HDMI-signal 4K @ 30Hz, HDR-overvåking, tilpasset 3D LUT og andre profesjonelle hjelpekomposisjonsverktøy. Den kompakte størrelsen og lette vekten kan brukes med en gimbal for å bevege seg raskt på settet. 5,5-tommers 1920x1080...
3 199,-
LUT7 gir filmskapere fordelene med en stor skjerm på kameraet uten at kameraoppsettet føles tungvint. FEELWORLD LUT7 er fullpakket med avanserte monitorfunksjoner i en liten og lett innpakning som kan kobles til så godt some alle typer kameraer. Fronten har en stor og høyoppløselig LCD-berøringsskjerm som kan klart sees i dagslys. Det er videoforbindelser på bunnen og SD-kort på siden, og plass til to NP-F-batterier på baksiden. den ytre rammen har standard ¼" monteringspunkter på...
3 750,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.