SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync Fujifilm EF-60 Blits TTL, fjernstyring, high speed sync

Fujifilm EF-60 Blits

TTL, fjernstyring, high speed sync

Varenr: 130071
4 399,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

EF-60 er FUJIFILMs første blits som kan kontrolleres og utløses via radio, som til tross for sin kompakte størrelse og lette vekt på 300 gram har et maksimalt ledetall på 60, noe som gjør den til den kraftigste tilbehørblitsen hittil i vårt X-system.

Fleksibel belysning

FUJIFILM EF-60 er en blits for virkelig kreativ fotografering. Med et maksimalt ledetall på 60 (ved ISO 100), gir det brukeren mye lys for mange forskjellige typer motiver. I tillegg til å kunne vri blitshodet i flere retninger (oppover og til sidene), tilbyr det blant annet multi-flash-arrangement - trådløs kontroll av opptil fire grupper med blitser med full TTL-automatikk sammen med den nye EF-W1. EF-60 kan også brukes og kontrolleres optisk med EF-X500, hvor EF-X500 deretter brukes som master.

En annen viktig funksjon er FP-synkronisering. Funksjonen, som også er kjent som høyhastighetssynkronisering, gjør at kameraet kan bruke blits selv ved veldig raske lukkerhastigheter opp til 1/8000s. En funksjon som er spesielt nyttig for utfyllningslys utendørs, for eksempel for portrett- og bryllupsfotografering.

I tillegg til TTL automatikk, er det også helt manuell kontroll av blitseffekten i tredjedels trinn, fra 1/1 til 1/256 effekt. For å dra nytte av så mye av blitslyset som mulig, har reflektoren en zoomfunksjon som automatisk justerer lysvinkelen til gjeldende objektiv (fra 24 til 200 mm tilsv. 35 mm format). En spesiell vidvinkelskive kan brettes ut for å lys ned til 16mm.

EF-60 er utstyrt med en innebygd LED-lampe som kan brukes som videolys. Og også som et hjelpelys for autofokus for virkelig mørke motiver, der den ellers ville hatt vanskeligheter med å fokusere.

EF-W1 og EF-60 styres via NAS radioprotokoll, noe som betyr at den i tillegg til EF-60 også kan kontrollere et antall NAS baserte blitser som er en del av Nissins blitssystem.

Tilbehør som følger med til EF-60 er en dedikert diffuser, et lite bordstativ og etui. Det drives av fire AA-batterier.

Funksjoner

  • Ledetall 60 ved ISO 100 og 200mm lysvinkel (tilsvarer i 35mm format)
  • Multi-flash - trådløs kontroll av opptil fire grupper med blitser med full TTL-automatisering sammen med EF-W1
  • FP-blits (høyhastighetssynk) – synkronisering ved veldig raske lukkertider
  • Fullt vridbart blitshode – 90º oppover, og 180º til høyre eller venstre
  • Zoomreflektor justerer automatisk lysvinkelen fra 24-200mm, utvidbar vidvinkelreflektor for 16 mm (tilsvarer i 35 mm format)
  • Innebygget LED-lampe blir lyskilde for videoinspilling og hjelpebelysning for autofokus
  • Manuell instilling av blitsstyrken, fra 1/1 til 1/256 i tredjedels steg

 

Tilbehør
Alternativer