SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Fujifilm EF-W1 Wireless Commander Radiotrigger for blits Fujifilm EF-W1 Wireless Commander Radiotrigger for blits Fujifilm EF-W1 Wireless Commander Radiotrigger for blits

Fujifilm EF-W1 Wireless Commander

Radiotrigger for blits

Varenr: 130072
2 109,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Fujifilm EF-W1 er en trådløs radiotrigger for blits som fungerer sømløst med Fujifilm kamera.

EF-W1 støtter TTL, manuell styring og FP High-Speed Sync. Den kan kontrollere flere blitser samtidig og ved å dele dem inn i fire ulike grupper kan du ta full kontroll på lyset!

EF-W1 bruker radiosignaler. Det vil si at rekkevidden er forlenget og blir ikke påvirket av sollys. Det gjør det mulig å bruke den utendørs i sollys, eller man kan gjemme blitsene bak en vegg eller utenfor direkte fri sikt og den fungerer like bra.

EF-W1 bruker Nissin NAS systemet. Det gjør at den kan samkjøres med kompatible Nissin blitser i tillegg, noe som gir deg enda større muligheter.

 

 

Tilbehør
EF-60 er FUJIFILMs første blits som kan kontrolleres og utløses via radio, som til tross for sin kompakte størrelse og lette vekt på 300 gram har et maksimalt ledetall på 60, noe som gjør den til den kraftigste tilbehørblitsen hittil i vårt X-system. Fleksibel belysning FUJIFILM EF-60 er en blits for virkelig kreativ fotografering. Med et maksimalt ledetall på 60 (ved ISO 100), gir det brukeren mye lys for mange...
4 399,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.