Fujifilm GFX 100 II kamerahus Kompakt 102MP stabilisert mellomformat Fujifilm GFX 100 II kamerahus Kompakt 102MP stabilisert mellomformat Fujifilm GFX 100 II kamerahus Kompakt 102MP stabilisert mellomformat Fujifilm GFX 100 II kamerahus Kompakt 102MP stabilisert mellomformat Fujifilm GFX 100 II kamerahus Kompakt 102MP stabilisert mellomformat Fujifilm GFX 100 II kamerahus Kompakt 102MP stabilisert mellomformat

Fujifilm GFX 100 II kamerahus

Kompakt 102MP stabilisert mellomformat

Varenr: 141860
95 990,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Den nye flaggskipsmodellen FUJIFILM GFX 100 II tar GFX-serien til et helt nytt nivå når det kommer til høyest mulig bildekvalitet, i kombinasjon med hastighet. Med den nyutviklede høyhastighetssensoren (”GFX 102 MP CMOS II HS”), som er 70% større enn en miniatyrbildesensor - på 102 megapiksler og X-Processor 5, leverer det nye GFX100 II det høyeste serieopptak, raskeste autofokus og mest imponerende videoprestasjon i GFX-seriens historie. Dette for å utvide bruksområdet, og imøtekomme behovene til profesjonelle fotografer og filmskapere.

 

Nye GFX100 II tar seriebilder i 102 megapiksler i opptil åtte bilder per sekund, og kan spille inn 4K/60P og 8K/30P 4:2:2 10-bit Apple ProRes internt. Kameraet har en fem-akslet bildestabilisering som kompenserer opp til åtte trinn, kortspor for CFexpress, og motivgjenkjennelsesfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi. Kameraets elektroniske søker har en ekstremt høy forstørrelsesgrad (1x.), og oppløsning på 9,44 MP.


Rask autofokus og serieopptak

Nye GFX100 II har en nyutviklet 102MP-bildesensor "GFX 102MP CMOS II HS" med dobbel avlesningshastighet sammenlignet med tidligere generasjon, noe som muliggjør kontinuerlig fotografering på opptil åtte bilder per sekund. Kameraet har fått et utvidet bufferminne og kortspor for CFexpress for å kunne ta lange sekvenser i høy hastighet ved eksempelvis sport- og actionfotografering, samtidig som det bevarer den høye oppløsning og bildekvalitet som er synonymt med et mellomformatskamera.


GFX100 II har en forbedret algoritme, og en ny motivgjenkjennelsesfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som på imponerende vis finner og sporer dine motiver. Den opptar og sporer automatisk ikke bare ansikt, og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjennelsen forbedret seg betydelig for mennesker med briller eller munnbind. Kameraets ”Zone AF”-funksjon kan nå tilpasses, og formen på AF-området kan justeres for å passe til en fotograferingssituasjon for mer nøyaktig autofokusering.


Imponerende Elektronisk søker og IBIS med åtte-stegs kompensasjon

Nye GFX100 II er utstyrt med en imponerende elektronisk søker med veldig høy oppløsning (9,44 millioner punkter), og forstørrelsesgrad (1.0x). Søkeren har en oppdateringshastighet på opptil 120 bilder/s for å kunne følge motiver med raske bevegelser, samt forbedret synlighet og mindre forvrengning under øyebevegelser. Den elektroniske søkeren er flyttbar, og sammen med tilbehøret EVF-TL1 blir den vinklingsbar 0° - 90° ved fotografering i horisontal posisjon, og fra -45° ~ + 45 ved fotografering i vertikal posisjon.


Den nye bildesensoren har en forbedret pikselstruktur for effektivt å få inn en større mengde lys, noe som muliggjør ISO80 som standardfølsomhet. Når sensorens følsomhet er innstilt på ISO80 kan kameraet ta bilder med større dynamisk område, og lavere støy sammenlignet med forrige modell. Sensorens mikrolinser er også forbedret for å øke kapasiteten til å samle inn lys i kantene av sensoren, noe som forbedrer bildekvaliteten og autofokuspresisjonen.


GFX100 II har 20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmodus, inkludert det nye "REALA ACE" som gir bilder med et bredt utvalg av distinkte toner. "REALA ACE" tilbyr virkelighetstro fargegjengivelse og høy tonalitet, noe som gjør den egnet for mange ulike motiver og situasjoner. GFX100 II støtter HEIF-bildeformatet, som gir 10-bit bildekvalitet i filer som er opptil 30% mindre enn vanlige JPEG-filer, kombinert med noen av Fujifilms godt likte filmsimuleringen øker det muligheten for å levere høykvalitetsbilder direkte fra kameraet.


GFX100 II har en nyutviklet fem-akslet bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opptil åtte trinn lengre lukkerhastighet, ved å bruke bildeinformasjon for å oppdage kameraristing, noe som gir bedre forutsetninger ved eksempelvis håndholdt videopptak, og fotografering i svakt lys.


Akkurat som tidligere GFX-kameraer med innebygd bildestabilisering, har det nye GFX100 II Pixel Shift Multi-Shot-funksjonen som tillater fire ganger oppløsning med presis fargegjengivelse. IBIS-mekanismen flytter bildesensoren 0,5 piksler og tar 16 RAW-bilder i rask rekkefølge. Den dedikerte programvaren "Pixel Shift Combiner" brukes deretter for å kombinere de 16 RAW-filene for å generere et 400 MP-bilde. Dette er et perfekt valg for eksempelvis kommersiell fotografering, og digital arkivering hvor høy oppløsning er etterspurt.


Imponerende videoprestasjon og flere nye funksjoner

Kameraets nye, raske bildesensor i kombinasjon med X-Processor 5 muliggjør 4:2:2 10-bit videoopptak internt i 4K/60P og 8K/30P, med støtte for en rekke kodekser inkludert Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir høy bildekvalitet med lav komprimering, og reduserer belastningen på datamaskinen under etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. Ved bruk av Apple ProRes kan kameraet bruke proxyvideoopptak (Apple ProRes 422 Proxy), noe som reduserer belastningen på datamaskinen ved redigering, for å effektivisere den helhetlige arbeidsflyten fra filming, til etterproduksjon.


Sensorens raske avlesningshastighet hjelper også med å minimere kameraets rolling shutter-effekt, sammenlignet med tidligere modeller, for en jevnere og mer naturlig resultat ved panorering, og filming av bevegelige motiver. ISO100 er lagt til i videomodus, for filming med enda høyere bildekvalitet.


En fordel med kameraets store mellomformatssensor er at kameraet kan ta opp i en rekke ulike formater, noe som øker mulighetene for å skape unike uttrykk, og bruke et stort utvalg av filmoptikk. GFX100 II støtter videoformat for Premista (35mm), 35mm og anamorfisk (35mm) ved bruk av en GF til PL-adapter.


Et nytt autofokusmodus for motivsporing er lagt til, der brukeren kan peke på skjermen for å velge motiv som skal spores under filming i AF-C + Wide/Tracking AF-modus. Dette gjør det mye enklere å spore rett motiv i situasjoner der flere motiver finnes i bildet.


Dette er det første kameraet i GFX-serien som har F-Log2 med dynamisk rekkevidde opp til 14 + stopp (D Range Priority) for filer med høy tonalitet og omfang som gir større muligheter ved etterbehandling. Kameraets HDMI-utgang (i full størrelse) kan sende 12-bit RAW til en ekstern innspillingsenhet i opptil 8K/30P. Kameraet kan spille inn video i Apple ProRes RAW-format når den brukes med NINJA V+ fra ATOMOS, og i Blackmagic RAW-formatet når den brukes med Video Assist 12G fra Blackmagic Design.


Flere nye funksjoner er lagt til for å gjøre videoopptak enklere, slik som waveform, vectorscope og focus map. Nå støttes også tidskodesynkronisering med ATOMOS AirGlu™ BT. Dette muliggjør sømløs tidskodesynkronisering med flere kameraer.


Et system med mulighet for utvidelse


GFX100 II har en Ethernet port, HDMI type A, og USB-C for tilkobling til nettverk og eksterne enheter. En ekstern SSD kan kobles til via USB-C for å spille inn stillbilder og video direkte i valgfritt modus eller format, inkludert 4K/60P og 8K/30P. Kameraet kan kobles sammen med skytjenesten "Frame.io Camera to Cloud" slik at Apple ProRes Proxy-filer, og en rekke andre video- og bildefiler kan lastes opp direkte til Frame.io, noe som effektiviserer arbeidsflyten dramatisk fra fotografering til redigering. I tillegg har muligheten for å legge til IPTC-metadata til bilder blitt lagt til, slik at metadata kan kontrolleres og redigeres i digitalkameraappen "FUJIFILM XApp."


Kameraet er utstyrt med doble minnekortspor som støtter CFExpressTM type B, og SD-kort. Bruken av et CFExpress type B-kort med svært høy skrivehastighet får frem den fulle ytelsen til GFX100 II. Kamerahusets utside har også fått flere oppdateringer slik som BISHAMON-TEX-strukturen som brukes for å maksimere kameraets grep. Toppdisplayet har blitt større, fått et nytt brukergrensesnitt og er litt vendt mot brukeren for forbedret synlighet av kamerainnstillingene.

 

Funksjoner:

 • Nyutviklet bakbelyst 102 megapiksel (43.8x32.9mm) sensor ”GFX 102 MP CMOS II HS” uten optisk lavpassfilter
 • X-Processor 5
 • Fem-akslet bildestabilisering (IBIS) med opptil 8 trinns kompensasjon
 •  
 • Kompatibel med objektiv for FUJIFILM G-fatning
 • Elektronisk søker med 9 440 000 punkters oppløsning og 1x forstørrelse med en oppdateringshastighet på 120 bilder/s
 • Doble minnekortspor CFexpress type B og SD/SDHC/SDXC med støtte for UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • 20 stk Fujifilms populære filmsimuleringsmodus, inkludert det nye "REALA ACE", fungerer både ved fotografering og videoopptak
 • Raw 14/16bit
 • Robust støv- og vannavvisende konstruksjon i magnesium
 • Berøringsfølsom 3.2 turns LCD-skjerm med 2 360 000-punkters oppløsning, kan tiltes i tre retninger
 • Motivgjenkjennelse med deep learning AI-teknologi som finner og sporer dine motiv
 • 400MP Pixel Shift Multi-Shot-funktion med 16 bit farge
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem spesialtilpassede program, samt et personlig tilpasset modus
 • Serieopptak med 8 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoopptak i 8K 30P og 4K 60P 4: 2: 2 10bit internt til minnekort
 • Full-HD høyhastighetsvideo opptil 120p
 • Interne videoformat: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC och H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass - filmsimulering med cinematisk stil
 • HDMI-utgang med mulighet for å sende ut ProRes Raw og Blackmagic Raw
 • F-Log2 fargegraderingsprofil for maksimalt dynamisk omfang, opp til 14+ trinn (D Range Priority)
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videoinnspilling
 • For videoopptak har funksjonene waveform, vectorscope og focus map blitt lagt til
 • Wi-Fi for trådløs bildeoverførsel og Bluetooth for konstant, lavstrømstilkobling til telefon/nettbrett. Mulighet for å fjernstyre kameraet med appen FUJIFILM XApp
 • Vekt ca. 948g (med minnekort og batteri)
 • Mikrofoninngang (3.5 mm), kontakt for fjernutløser (3.5 mm) og utgang til hodetelefoner (3.5 mm)
 • Kompatibel med "Frame.io Camera to Cloud"
 • Ethernet-port samt HDMI type A og USB-C
 • En extern SSD kan kobles til via USB-C for å ta opp stillbilder og video
 • Støtte for IPTC-metadata. Metadataen kan kontrolleres og redigeres "FUJIFILM Xapp"
   

Kompatibelt tilbehør:

 • Vertikalt batterigrep "VG-GFX II" med plass til to batterier
 • Kjølevifte "FAN-001" – for filming over lang tid, eller høye temperaturer
 • Tilt-adapter EVF-TL1- Monteres mellom kameraet og kameraets avtagbare søker
 • Ekstra batteri: NP-W235
 • Dobbellader: BC-W235
 • FUJIFILM XApp med mulighet for å fjernstyre kameraet, samt overføre bilder. Kan lastes ned gratis på iOS og Android.
 • H-Mount adapter G – Adapter for montering av FUJINON HC objektiv med mulighet for å styre blenderen fra kameraet, og bruke kameraets sentrale lukker (blitssynkronisering opp til 1/800). Kun manuelt fokus.
 • Belgadapter ”View Camera Adapter G” – Gir mulighet for å montere storformatsobjektiver som eks. CM FUJINON. GFX100 II brukes som et digitalt bakdeksel med mulighet for å styre lukkeren enten i kameraet, eller fra objektivet.
Tilbehør
Fujifilm Batterilader BC-W235 Praktisk dobbeltlader som lar deg lade 2 batterier samtidig. Lader for batteriene: NP-W235
899,-
3
Avansert lyssetting FUJIFILM EF-X500 er en blits for den kreative fotografen. Med et ledetall på 50 gir den mulighet for å lyssette mange ulike motiv. Foruten om at blitshodet kan vris i alle retninger tilbyr den også bruk og fjernstyring av flere blitser. Styr opptil tre grupper av blitser med full TTL-automatikk. En helt ny funksjon hos Fujifilm! Styrken på lyset kan styres individuelt for hver gruppe ved hjelp av kameraets spesielle blitsmeny. På denne måten kan fotografen få maksimal...
4 493,-
Kombinasjonen av brennvidde, makro og tilt-shift-funksjonen møter behovet til kommersiell fotografering for produktfoto. For første gang noensinne lanserer FUJIFILM en objektivserie med tilt-shift objektiv. Funksjonen tilt/shift etterspørres innenfor landskap-, arkitektur- og produktfotografering. Fujinon GF110mmF5.6 T/S Makro er et teleobjektiv med en brennvidde tilsvarende 87mm i 35mm format, og har en forstørrelsesgrad på 0,5x. Objektivet har et...
48 990,-
1
FUJINON GF20-35mmF4 R WR Fujifilms mellomformatsystem utvides med lanseringen av den nye ultravidvinkelzoomen FUJINON GF20-35mmF4 R WR. Linsene til GFX-systemet er utviklet med erfaring fra X-serien og den kombinerte kunnskapen fra en lang tradisjon med linseproduksjon for både mellomstort og lite format. GF-objektivene representerer den høyeste kvaliteten FUJIFILM kan produsere med ekstremt høy oppløsning og utsøkt fargegjengivelse designet for å få det maksimale potensialet ut av...
27 980,-
Med mulighet for å modifisere, eller tilpasse perspektiv og fokusplan gir Fujinon GF30mmF5.5 T/S deg større kontroll, og frihet i din fotografering. For første gang noensinne lanserer FUJIFILM en objektivserie med tilt-shift objektiv. Funksjonen tilt-shift etterspørres innen landskaps-, arkitektur-, og produktsfotografering. GF30mmF5.6 T/S er et vidvinkel tilt-shift-objektiv, med en brennvidde tilsvarende 24mm i 35mm-format. Objektivet har et optisk design med 85mm...
54 989,-
Med stor blenderåpning og ekstrem bildekvalitet utgjør det nye FUJINON GF55mmF1.7 R WR en ny standard for normalobjektiv i GFX-serien. Det nye objektivet danner sammen med GF80mmF1.7 R WR en duo av lyssterke objektiver til GFX-systemet, med en blenderåpning på f/1.7. Objektivets store blenderåpning som består av 11 runde lameller, i kombinasjon med kameraets mellomformatssensor, resulterer i bilder med svært liten dybdeskarphet og vakker uskarp...
28 956,-
Kamerahusdeksel for Fujifilms speilløse mellomformatskamera i Fujifilm GFX-serien.
99,-
3
Oppladbart batteri med forbedret ytelse. Passer flere Fuji-modeller Passer bl.a. til: Fujifilm X-T4 Fujifilm X-T5 Fujifilm GFX 100s Fujifilm GFX 100 II
898,-
11
RR-100 er en kablet fjernutløser for Fujifilm. Å trykke på fjernutløseren gir samme effekt som om du trykker direkte på utløserknappen på kamera; trykk halvveis ned for å fokusere og helt ned for å ta bilde. Fjernutløseren har en praktisk låsemekanisme slik at du kan låse utløserknappen når du bruker bulb-funksjonen i kamera. Kablet fjernutløser for Fujifilm GFX100 / GFX100S / GFX50S II / GFX 50S / GFX 50R / X-H1 / X-Pro2 / X-T3 / X-T2 / X-T1 / X-T20 / X-T10 / X-T100 / X-E3 / X-E2S /...
359,-
5
Alternativer
Det nye FUJIFILM GFX100S er basert på banebrytende ideer fra den tidligere lanserte FUJIFILM GFX100 i en mye mindre og lettere kamerahus. Med fokus på bærbarhet og mobilitet uten å gå på kompromiss med ytelsen, har Fujifilm skapt det mest høyytelses kompakte mellomformatkameraet noensinne. Tilsvarende størrelse som de fleste fullformatskameraer, men med en 70% større bildesensor med full oppløsning på 102 megapiksler for bilder med høyere detaljer, enestående toneområde og enestående...
65 985,-
1
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.