SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Fujifilm GF 30mm F5.6 T/S Vidvinkel tilt-shift-objektiv Fujifilm GF 30mm F5.6 T/S Vidvinkel tilt-shift-objektiv Fujifilm GF 30mm F5.6 T/S Vidvinkel tilt-shift-objektiv Fujifilm GF 30mm F5.6 T/S Vidvinkel tilt-shift-objektiv Fujifilm GF 30mm F5.6 T/S Vidvinkel tilt-shift-objektiv

Fujifilm GF 30mm F5.6 T/S

Vidvinkel tilt-shift-objektiv

Varenr: 141862
54 989,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Med mulighet for å modifisere, eller tilpasse perspektiv og fokusplan gir Fujinon GF30mmF5.5 T/S deg større kontroll, og frihet i din fotografering. For første gang noensinne lanserer FUJIFILM en objektivserie med tilt-shift objektiv. Funksjonen tilt-shift etterspørres innen landskaps-, arkitektur-, og produktsfotografering. GF30mmF5.6 T/S er et vidvinkel tilt-shift-objektiv, med en brennvidde tilsvarende 24mm i 35mm-format. Objektivet har et optisk design med 85mm bildesirkel for å håndtere intervallet for shift-justering opptil +/- 15mm og tilt-justering opptil +/- 8,5°.


Med shift-funksjonen kan du holde sensoren parallelt med horisonten, og samtidig skyve objektivet for ønsket komposisjon, noe som gir deg mulighet til å unngå perspektivfeil og forvrengninger som vanligvis ses med vidvinkelobjektiv. Tilt-funksjonen gir deg mulighet for å justere fokusplanet slik at man eksempelvis kan få alt fra gress i forgrunnen, til høye fjell i bakgrunnen til å være i fokus.


Tilt-shift-objektivets unike evne til å rotere vippe- og forskyvningsretningene uavhengig av hverandre fra 0°- 90° er en stor hjelp ved panoramafotografering, siden du kan flytte komposisjonen uten å måtte anvende spesielle stativhoder.


Objektivet har en innebygd sensor som identifiserer graden av skiftninger og roterende bevegelser. Denne dataen kan kontrolleres i live view, og registreres i bildedataen slik at de kan anvendes under etterbehandling, og er spesielt nyttig ved video.


GF30mmF5.6 T/S har et avansert optisk design som minimerer ulike former av aberrasjon, samtidig som den gir overlegen bildeoppløsningsprestasjon. Objektivet består av 16 linseelementer fordelt på 11 grupper, inkludert tre asfæriske, to ED-elementer, og ett super ED-element. Konfigurasjonen eliminerer behovet for elektronisk korrigering av forvrengning og lateral kromatisk aberrasjon, og undertrykker sfærisk og kromatisk aberrasjon i ekstrem grad for å oppnå skarphet fra kant til kant, selv under skiftning.


For å gjøre fotograferingen enklere for deg har objektivet et kompakt design på 1,340g, er 138,5mm langt og leveres med et spesialdesignet stativfeste.


Spesifikasjoner:

  • Brennvidde: 30mm (tilsvarende 24mm i 35mm-format)
  • Maksimal blender: f/5.6
  • Minste blender: f/32
  • Filterdiameter: 105mm
  • Nærgrense: 0,3m
  • Maksimal forstørrelse: (T) 0.21x
  • Lengde: 87,1mm x 138,5mm
  • Vekt:1340g
Tilbehør
Alternativer