SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert Ricoh WG-6 - Sort Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert

Ricoh WG-6 - Sort

Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert

Varenr: 140388
5 199,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Vanntett, støtsikkert og kuldesikkert kompaktkamera som tåler å dykke ned til 20 meter. Ustyrt med et 5x zoomobjektiv og et allsidig LED-ringlys for å belyse undervanns- eller makromotiver.

Ricoh WG-6 er et digitalt kompaktkamera i toppklassen, som er vanntett ned til 20 meters dyp, støtsikkert mot fall fra en høyde på 2,1 meter, og tåler trykk fra en gjenstand på opptil 100kg. Det er også kuldesikkert ned til -10° C.

Bildesensor med høy oppløsning og 4K-video
Kameraet er utstyrt med en state-of-the-art bakgrunnsbelyst 20 megapixel CMOS-bildesensor og en høytytende bildebehandlingsprosessor, som tilsammen leverer bilder med superhøy oppløsning og 4K-video (3840 x 2160 pixels, 30 bilder per sekund).

Innovative funksjoner hjelper deg til å få det beste bildet av motivet. For eksempel sørger funksjonen Handheld Night Snap for automatisk å ta flere bilder av samme nattmotiv og samle dem til ett enkelt bilde uten bevegelser.

Hvis du filmer video i HD-oppløsning (720p), kan du aktivere den nye Movie SR+ funksjonen som reduserer bevegelser på samme måte som en gimbal-enhet gjør det. Den sikrer videoopptak i høy kvalitet når du vil fange motiv med raske bevegelser utendørs.

Innebygget LED-ringblits
Takket være WG-6s 5x zoomobjektiv med en brennvidde tilsvarende 28-140mm på fullformat, og en nærgrense på bare 1cm, dekker kameraet en mengde motiver fra iøynefallende detaljbilder tett på til storslått landskap.

Rundt objektivet er det plassert en ringblits med seks LED-lys som gir en jevn belysning av motivet. Man kan velge mellom forskjellige belysningsmønstre, og lampen kan også brukes til å belyse motivet mer tredimensjonalt.

GPS og kompass registrerer posisjonsdata
Ricoh WG-6 er utstyrt med en stor LCD-skjerm på 3” med høy oppløsning (1.040.000 punkter). Skjermen har et anti-refleksbelegg som minimerer irriterende gjenskinn og refleksjoner, og sikrer et skarpt og tydelig bilde selv i sterkt solskinn som det ofte er under opptak utendørs. Kameraet inneholder også funksjoner til bruk utendørs, som en GPS-modul som registrerer posisjonsdata og lagrer loggdata på bildene under reiser, og et elektronisk kompass som gjør det lettere å orientere seg ute i marken.

 

Funksjoner

  • Vanntett (ned til 20 meter), støtsikkert og kuldesikkert kompaktkamera
  • 20 megapixel CMOS-sensor
  • 5x optisk zoom, tilsvarende 28-140mm
  • Innebygget ringblits med seks LED-lys plassert rundt objektivet
  • 4K-video (3840 x 2160 pixels, 30 bilder per sekund)
  • Innebygget GPS og kompass registrerer geodata på bildene
  • Elektronisk vater for å sjekke kameraets vannrette/loddrette helling