SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony A7 III Kamerahus Fullformat med rå kvalitet og ytelse Sony A7 III Kamerahus Fullformat med rå kvalitet og ytelse Sony A7 III Kamerahus Fullformat med rå kvalitet og ytelse Sony A7 III Kamerahus Fullformat med rå kvalitet og ytelse Sony A7 III Kamerahus Fullformat med rå kvalitet og ytelse Sony A7 III Kamerahus Fullformat med rå kvalitet og ytelse

Sony A7 III Kamerahus

Fullformat med rå kvalitet og ytelse

Varenr: 122863
19 990,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Sony a7 III gir utmerkede bildemuligheter og rask ytelse i en kompakt konstruksjon. Det gir kraften, presisjonen og fleksibiliteten du trenger for å fange inn unike øyeblikk med kreativ frihet.

En nyutviklet og bakbelyst bildesensor og et forbedret bildebehandlingssystem kan brukes til å ta ulike bilder, og det gir bildehandlingsmuligheter av høy kvalitet som du bare vil forvente fra et fullformatkamera.

Standard ISO-rekkevidde utvides til ISO 100–51 200 (til ISO 50-204 800 for stillbilder), mens teknologiene for detaljgjengivelse og områdespesifikk støyreduksjon beholder detaljer og fjerner bildestøy. Svært effektiv ytelse i områder med middels til høy følsomhet gjør at du kan ta bilder med høy ISO uten støy og dårlige bildekvalitet.

Ca. 15-trinns dynamisk rekkevidde oppnås ved lav følsomhet ved hjelp av en oppdatert CMOS-sensor og bildeprosessor som gir jevn gradering fra skygger til høylys. Det gir deg større kreativ frihet når du tar bilder.

Fargene som gjengis, er betydelig forbedret. Det gir motiver du fanger inn, mer naturlige farger som er tro mot fargene du ser med egne øyne. Hudfarger i portretter, blå himmel i landskap og klare nyanser i stillbilder ser veldig realistiske ut.

Den nyeste svært presise stabiliseringen bruker en stabiliseringsenhet, gyrosensorer og algoritmer for å øke lukkerhastigheten med 5.0-trinni et system som kompenserer for fem typer kameraristing med et stort utvalg av objektiver, og som gir utmerket ytelse.

AF-ytelsen er forbedret av de samme elementene som på a9, og de er tatt i bruk på en optimal måte. Det betyr at når a7 III fanger inn motiver som beveger seg uforutsigbart, for eksempel dansere, boksere og ville dyr, klarer de ikke å riste fokuset av seg så enkelt.

AF-ytelsen er videreført fra a9-kontoene for å gi mer presis AF-sporing ved kontinuerlig fotografering av raske bevegelser. Bildesensoren reagerer nå raskere, og selv kompliserte bevegelser kan spores og plutselige bevegelser kan forutses svært nøyaktig, slik at du kan fange inn avgjørende øyeblikk.

Avansert, rask hybrid-AF fra Sony har fasegjenkjennende fokalplan-AF, som gir rask hastighet og sporing, og presis kontrastgjenkjennende AF. Slik kan brukere fange inn skarpe bilder av motiver i rask bevegelse. Systemet øker ytelsen og har dobbelt så raskt AF.

Med a7 III kan AF på øye nå brukes med AF-C-modus for å registrere/spore øyne raskt og effektivt når du tar stillbilder. Optimal fokusytelse på motiver kan ta portrettbildene dine til et helt nytt nivå.

Fang inn øyeblikk raskt med kontinuerlig fotografering av opptil 10 bps – eller 8 bps i Live View-opptak – med AF-/AE-sporing . Opptil ca. 177 JPEG-bilder (standard), 89 komprimerte RAW-bilder eller 40 ukomprimerte RAW-bilder kan bli tatt i én kontinuerlig serie
 
Viktige funksjoner:    
 • 35 mm CMOS-sensor i fullformat med 24,2 MP4 og en bakbelyst design
 • Følsomhetsområde opptil ISO 51200 (kan utvides til ISO 50–204 800 for stillbilder)
 • Rask hybrid AF med 693 fasegjenkjennende AF-punkter og 425 kontrastgjenkjennende AF-punkter
 • Kontinuerlig fotografering i høy hastighet med opptil 10 bps1 med AF/AE-sporing
 • 4K HDR2 3 videoopptakskapasitet
Spesifikasjoner:
 • Objektivkompatibilitet: Objektiver av E-typen fra Sony
 • Sensortype: 35 mm
 • Sensortype: Fullformat 35 mm Exmor R CMOS-sensor i fullformat (35,6 × 23,8 mm)
 • Oppløsning: 24,2 megapiksler
 • ISO-følsomhet: ISO 100–51 200 (ISO-numre opp fra ISO 50 til ISO 204 800 kan angis som utvidet ISO-område)
 • Type søker: Elektronisk søker av 0,5-typen (farge) XGA OLED
 • Batterivarighet (CIPA, stillbilder): Opptil 350 bilder
 • Skjermtype: 3,0 tommers type TFT LCD, touchskjerm
 • To SD-spor UHS-II kompatible
 • Videoformat: XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC / H.264
 • Videokvalitet: Opptil 3840 x 2160 (25p/24p, 100 M), 1920 x 1080 (100p, 100 M)
 • HLG (Hybrid Log-Gamme), S-Log3
 • Tilkobliner: NFC One touch-funksjonalitet, WiFi, HDMI, USB 3.1
Tilbehør
Alternativer