SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony A7R IV A kamerahus 61 megapixel fullformat Sony A7R IV A kamerahus 61 megapixel fullformat Sony A7R IV A kamerahus 61 megapixel fullformat

Sony A7R IV A kamerahus

61 megapixel fullformat

Varenr: 133405
35 980,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Ny utgave med høyere oppløsning på LCD-skjerm.

 

A7R IV lar deg ta høyoppløste bilder på 61 MP med rask seriebildeopptak med 10 bilder per sekund. A7R III er et veldig allsidig kamera som takler de fleste ulike fotooppdrag med sin raske autofokus for situasjoner med mye bevegelser i bildet samt pixel shift for bedre bildekvalitet ved rolige motiv. Kamera kan også filme i 4K med full avlesning fra bildesensoren med støtte for S-Log3 og Hybrid Log-Gamma.

Den nyeste bildebehandlingsmotoren
Den nyeste BIONZ X-bildebehandlingsmotoren fungerer i kombinasjon med frontmontert LSI for å maksimere høyoppløselig sensorytelse samtidig som den oppnår opptil 15-trinns dynamisk rekkevidde ved lav ISO-følsomhet.

61,0 MP1 fullformats bakbelyst CMOS-sensor
Den nyutviklede Exmor R CMOS-bildesensoren har usammenlignbar høy oppløsning. Bakbelyst design gir høy følsomhet og lav støy til tross for den ekstremt høye pikselverdien på 61,0 MP.

Stort standard ISO-område på 100–32 000
Uansett økt pikselverdi leverer a7R IV den høyeste standarden av ISO 32000 og reduserer støy i de lave og midtre følsomhetsområdene for å oppnå høykvalitetsbilder.

Femakset bildestabilisering i huset
Algoritmen for femakset bildestabilisering er optimert for å maksimere ytelsen til den høyoppløselige 61,0 megapiksel1 bildesensoren. Denne støtter håndholdt fotografering med pålitelighet like effektiv som 5,5-trinns høyere lukkerhastighet.

Fotografér i komplett stillhet
Stillegående fotografering gir ikke bare en fordel i situasjoner hvor stillhet kreves, men unngår også vibrasjoner som kan forårsake uskarphet. Vibrasjonsfri lukker maksimerer den ekstremt høye a7R IV-oppløsningen for skarpe og klare bilder.

UXGA OLED Tru-Finder med 5,76 millioner punkter
Denne elektroniske søkeren med 5,76 millioner punkter gjengir fine detaljer med omtrent 1,6 ganger høyere oppløsning enn a7R III. Velg kvalitetsmodusen høy for høy presisjon, men likevel naturlig realisme. Den reduserer også moaré og ujevnheter for bedre konsentrasjon. Jevne bilder med 120/100 bps gjør det enkelt å spore motiver i bevegelse.

Den høyeste bildetakingshastigheten i sin klasse
Uansett imponerende bildeoppløsning opprettholder a7R IV sin bildetakingshastighet på opptil 10 bps med en mekanisk lukker (opptil 8 bps i kontinuerlig Live View-fotograferingsmodus)7. Dette gjør at du kan fange avgjørende øyeblikk med små detaljer som kun er mulig takket være bildetakingsfunksjonen med høy oppløsning på 61,0 MP.

Nyttig 26,2 MP med APS-C-beskjæring
Med ekstraordinær bildeoppløsning får du mer bemerkelsesverdige bilder med høy oppløsning på omtrent 26,2 megapiksler, selv etter å ha beskåret et fullformats bilde ned til APS-C-størrelse. Dette betyr at a7R IV kan hjelpe deg med å bruke fotografering med 61,0-megapiksler i fullformat, for eksempel til fuglefotografering, som ofte krever beskjæring for å forstørre bilder.

Bred AF-dekning
Ny bildesensor gir god AF-dekning over et stort område med 567 fasegjenkjennende AF-punkter (ca. 99,7 % høyde og 74,0 % bredde). 425-punkters kontrastgjenkjennende autofokus støtter presisjonsfokusering.

Rask autofokus til tross for høyere oppløsning
Takket være responsforbedret rask hybrid AF, og til tross for håndtering av store data, leverer a7R IV hurtig autofokus selv under svake lysforhold, med en imponerende evne til å fange et innsiktet motiv.
Flere AF-punkter, større dekning med AF-sensoren og forbedret AF-algoritme har ytterligere forbedret motivsporingen for konsekvent bildetaking, selv av komplekse eller plutselige bevegelser.
Avanserte AF-algoritmer bidrar til AF-presisjon i lysforhold så lave som EV-38. Alternativet for fokusprioritet i forsterkerenheten er for mer nøyaktig fokus i lite lys og når forsterkerenheten redusere

Stol på smart AI-basert sporing i sanntid
AI-basert sporing i sanntid11 er en ny egenskap som gjør det mye lettere å ta vanskelige bilder. Bare finn et motiv og trykk lukkerknappen halvveis ned, og stol på at kameraet sporer motivet helt stødig. a7R IV med ansikts-/øyeprioritet i AF-funksjonen sporer sømløst mål mellom ansikt og øye når motivet er en person.

AF på øye i sanntid, med sporing av dyreøyne for økt suksess
Takket være en forbedret algoritme støtter a7R IV nå sporing av dyreøyne i tillegg til menneskeøyne12, noe som muliggjør rask, presis og automatisk deteksjon og sporing. Denne støtten for dyreøyne gjør det mye lettere å ta bilder av dyr i naturen eller kjæledyr hjemme i situasjoner hvor det kommer en hindring inn i synsfeltet eller kameraets horisontale/vertikale retning endres ofte13.

Stødig AF-sporing for imponerende videoer

Oppfyller de strenge kravene til autofokus i 4K-videoer med forbedret rask hybrid AF. Du får høy hastighet, presisjon og sporingsytelse for jevnt, stabilt AF-videoopptak. Juster følsomheten på AF-sporingen for stødig fokus.
AF på øye i sanntid støtter videoopptak ved å registrere motivets øyne og fortsette å spore ett øye. Siden a7R IV holder det øyet i fokus, kan du konsentrere deg om komposisjon.
Når du tar opp videoer, trykker du på et motiv på LCD-skjermen. a7R IV begynner å fokusere og følger med berøringssporing. Hvis a7R IV oppdager et menneskeøye, aktiveres AF på øye i sanntid og sporer det.

Doble mediespor som begge støtter UHS-II
Både SPOR 1 og SPOR 2 er kompatible med UHS-I og UHS-II for rask skriving av store mengder data. a7R IV kan ta opp samtidig eller gjøre reléopptak, skille RAW-/JPEG-filer og stillbilder/videoer og kopiere data mellom kort.

Tilbehør
Raskt, skarpt og ekstremt lysterkt objektiv Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art er det første objektivet fra Sigma med blenderåpning på f/1,2 og autofokus. Dette innebærer at du får et ekstremt lyssterkt objektiv med en brennvidde som egner seg til landskapsfoto, sosiale sammenhang, bryllup, matfotografering, street- og gatefotografering, portrett med miljø og mange andre situasjoner. Den store blenderen gir deg veldig kort dybdeskarphet og en lekker diffus bakgrunnskarphet. Fordeler
18 480,-
Utrolige optiske egenskaper kombinert med enestående Sigma-kvalitet. Standardobjektivet du alltid vil komme tilbake til. 50mm-objektivet gir et bildeutsnitt nært opptil det øyet ser, og en stor blender gir en behagelig dybdeuskarphet som kan utnyttes til å skape uttrykksfulle bilder. Et lyssterkt 50mm-objektiv har dermed mange bruksområder, og dette stiller store krav til optikk og ytelse. Sigma har utviklet objektiver spesielt for...
9 390,-
1
Enestående optikk: Imponerende oppløsning og bokeh Det nye G Master vidvinkel objektivet med zoom FE 16-35mm F2.8 GM II har den beste optikken fra G Master-objektivserien for å gi den mest utsøkte bildekvaliteten fra center og ut i kantene av bildet. Eventuelle dobbeltkonturer eller gjenskinn minimaliseres selv ved fotografering direkte mot en lyskilde og med en fokusavstand på bare 0,22 mm - leverer linsen profesjonell kvalitet uansett situasjon.
32 885,-
2
Utrolig skarp : Et XA (extreme aspherical) sammen med to ED (Extra Low dispersion), To Super ED og et nyutviklet ED asfærisk linseelement sikrer høy oppløsning på dette F2.8 telefoto objektivet. Med høy oppløsning fra hjørne til hjørne og en nydelig bokeh er dette fullformatsobjektivet perfekt til sport, natur, portretter og video. Fantastisk soft bakgrunn: Med den sirkulære 11-bladers blenderen, får denne 70-200mm en nydelig bokeh på blender F2.8. Fantastisk klarhet og...
31 999,-
2
Plastbeskyttelse slik at du unngår skraper og riper på skjermen. Passer til: Sony A7R III Sony A1 Sony A7 Sony A9 A7 II A7R II A7S II RX10 M1,M2,M3, M4 RX100 M1,M2,M3,M4,M5
495,-
Enkel betjening i vertikal stilling VG-C4EM har nesten de samme betjeningskontrollene som på kamerahuset. Plasseringen, størrelsen og formen på knappene er optimalisert med det samme materialet som brukes på a7R IV-huset. Som et resultat av dette føles funksjonen, plasseringen og bruken akkurat som kontrollene på kamerahuset når kameraet holdes vertikalt. Godt og sikkert grep Grepets geniale design gjør at du holde det godt i hånden. Det vertikale grepet gjør at du kan ta bilder
4 550,-
Alternativer
Canon EOS R5 - En ny standard for profesjonelle speilløse systemkameraer En ny epoke innenfor bildekvalitet Nye standarder for stillbilder med høy oppløsning og enestående 8K-videokvalitet. EOS R5 tar bildekvalitet til nye høyder når det gjelder stillbilder og videoer, med en elektronisk lukker med en hastighet på 20 bilder/sek eller en mekanisk lukker med en hastighet på 12 bilder/sek. EOS R5 er gjennomført, raffinert og skapt for det storslagne. Vær filmskaperen ...
37 990,-
1
Canon EOS R5 - En ny standard for profesjonelle speilløse systemkameraer En ny epoke innenfor bildekvalitet Nye standarder for stillbilder med høy oppløsning og enestående 8K-videokvalitet. EOS R5 tar bildekvalitet til nye høyder når det gjelder stillbilder og videoer, med en elektronisk lukker med en hastighet på 20 bilder/sek eller en mekanisk lukker med en hastighet på 12 bilder/sek. EOS R5 er gjennomført,
37 990,-
1
Vår samarbeidspartner Roy Mangersnes har vært ute i felten og testet nye D850. Felttesten finner du her . Når det er mulig å jobbe med den ultimate kombinasjonen av oppløsning, hastighet og lysfølsomhet, skapes det ikke bare utrolige resultater. Bildene blir mesterverk. Den raske FX-format bildebrikken som sitter i D850 har en ekstremt høy effektiv oppløsning på 45,7 megapiksler og leverer filer på 45,4 megapiksler...
39 990,-
Det speilløse kameraet Nikon Z 5 er robust, lett, enkelt å betjene og kompatibelt med et stort utvalg kompakte fullformatsobjektiver. Få fantastisk bildekvalitet, uansett om du tar stillbilder eller filmer. Fullformatskameraet Nikon Z 5 gir deg en enestående mulighet til å ta fotograferingen og filmingen til et nytt nivå. Dette speilløse kameraet er bygd rundt Nikons Z-fatning – verdens største objektivfatning. Mer lys når kameraets bildebrikke, noe som gir deg frihet til å skape...
Fra 18 990,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.