SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 35mm f/1.8 Raskt og allsidig primeobjektiv Sony FE 35mm f/1.8 Raskt og allsidig primeobjektiv

Sony FE 35mm f/1.8

Raskt og allsidig primeobjektiv

Varenr: 126626
7 499,-Kampanjepris
8 149,-Ordinær pris
-+
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Et raskt og allsidig primeobjektiv for all bruk

Med en god bildekvalitet selv ved den maksimale F1.8-blenderåpningen er dette kompakte og lette 35 mm primeobjektivet for fullformatkameraer et allsidig valg for alt fra fotografering av motiver på bordstativ til naturen. Rask, presis og stille AF-betjening og pålitelig AF-sporing gjør det ideelt til videoopptak og stillbilder.

Kompakt og lett med fullformatdekning

Et nyskapende optisk design gjør at dette objektivet med stor blenderåpning bare veier 280 g og har mål på kun 65,6 mm i diameter og 73 mm i lengde. Disse praktiske funksjonene samt god bildekvalitet gjør det til et allsidig valg for stillbilder og videoer. Det er et fullformatobjektiv, men kan fint brukes sammen med APS-C-hus, med en tilsvarende fokallengde på 52,5 mm som er ideell til portretter og øyeblikksbilder.

God oppløsning fra hjørne til hjørne med stor blenderåpning

Et asfærisk element har blitt strategisk integrert i dette objektivets avanserte design for å redusere optisk aberrasjon og oppnå høy oppløsning helt ut i bildekantene. Du får også fin bokeh når du trenger det. Dette støttes av en blenderåpningsmekanisme med ni blader som bidrar til naturlig bokeh. En minste fokusavstand på 0,22 mm og en maks forstørrelse på 0,24x gjør også dette objektivet nyttig for nærbilder.

Allsidig og pålitelig i en rekke fotograferingssituasjoner

En praktisk plassert fokusknapp gir ikke bare enkel fokuskontroll. Den kan også tilordnes en rekke andre funksjoner fra en meny som åpnes via kamerahuset. Objektivet har også en bryter for fokusmodus som gjør at du umiddelbart kan veksle mellom automatisk og manuell fokus. Et støv- og fuktbestandig design1 sikrer god pålitelighet i utfordrende fotograferingsforhold.

Stille og pålitelig AF-sporing i videoer og stillbilder

Den grunne dybdeskarpheten med en stor F1.8-blenderåpning gjør fokus viktig. Det stille, responsive og presise lineære AF-driversystemet til dette objektivet sikrer rask, presis og stillegående AF-betjening. Den enestående AF-ytelsen kan brukes ikke bare i stillbilder, men også i videoer der vinglende effekter brukes til kontinuerlig fokuskontroll.

 

 

Minste fokusavstand
0,22 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,24
Filterdiameter (mm)
55
Vekt
280 g

 

Tilbehør
Alternativer