SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

VALOI 360 Essential Copy Stand v2 690mm Reprostativ optimalisert for kamera-skan

VALOI 360 Essential Copy Stand v2 690mm

Reprostativ optimalisert for kamera-skan

Varenr: 144196
1 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
4 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Laget spesielt for VALOI 360-systemet. Ny versjon med en spesial-laget stålbase med mer tyngde. Denne versjonen leveres med en forlenger som gjør at total lengde på stativet blir 69 cm. Faktisk brukbar høyde vil variere mellom å være ca 2-3cm mindre enn dette.


 

  • Tyngre base enn v1
  • Hurtigfrigjøringsmulighet for søylen, som muliggjør rask demontering
  • Sort pulverlakkert base
  • Lettere å montere

 

VALOI 360 Essential Copy Stand vil holde kameraet ditt, lar deg endre høyden opp og ned relativt enkelt og lar deg enkelt feste kameraet i en posisjon som peker ned.
 

  • Peker kameraet ned mot skrivebordet for enkel skanning
  • Reguler enkelt høyden på stativet med en enkel lås og skyv
  • Bredt grepsområde for hodet for å holde kameraet fast
  • Stor tilpasset aluminiumsstativskrue for god ergonomi og et fast grep om kameraet
  • Bredt område for å gi plass til hendene
  • Aluminium og konstruksjon gir stabilitet samtidig som det er rimelig
  • Enkel brukermontering


Optimalisert for skanning
I motsetning til et stativ, som er ment å rette kameraet mot et motiv foran deg, peker skannerstativet kameraet ned mot skrivebordet der du skal plassere filmholderen. Herfra kan du enkelt regulere høyden ved å skyve hodet opp og ned langs skinnen på stativet i stedet for å bli tvunget til å justere bena på et stativ - dette gjør det mye raskere å sette opp og få skanne med enn en tradisjonell stativ.

 

Et kamerahode designet for skanning og ergonomi
Hodet på standen vår er spesiallaget og spesielt designet for oppgaven med skanning. Formen på den støtter kameraet solid samtidig som den gir en bred front, dekket av et gummimateriale, som griper fast i bunnen av kameraet for å forhindre at det svinger. Den bredere fronten gir også mulighet for en stor, skreddersydd for dette stativet, 40 mm diameter stativskrue og for hendene dine å stramme den for å stramme den med letthet.

 

Utvidbar
Velg mellom to lengder ved å legge til en forlengelse:

- Standard lengde: 490mm
- Forlenget lengde: 690mm

Lengder måles fra overflaten den står på til toppen av søylen. Faktisk brukshøyde er 20-30 mm kortere.

 

Merk at den utvidede lengden ikke fullt ut erstatter et stativ av profesjonell kvalitet, da stabiliteten ikke er forbedret i forhold til standardlengdeversjonen. Den utvidede versjonen er ikke egnet for bruk med tunge objektiver og kameraer, for eksempel et profesjonelt DSLR med et 100 mm makroobjektiv.

 

Kosmetisk tilstand: Metalldelene på dette produktet kan inneholde små riper eller riper på grunn av produksjon og forsendelse av det. Dette er normalt og har ingen innvirkning på funksjonen - vi vil ikke erstatte deler med mindre kosmetiske skader.

 

Ekstra tilbehør er nødvendig for å produsere et endelig bilde, inkludert et digitalkamera, en nærfokuserende linse og en lyskilde. 

Tilbehør
Alternativer
Kaiser 5411 Reprostativ RS2XA
Kjøp
3 790,-
1