SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

VALOI 360 Advancer Scanning Kit Bra pakke for deg som har en lyskilde VALOI 360 Advancer Scanning Kit Bra pakke for deg som har en lyskilde

VALOI 360 Advancer Scanning Kit

Bra pakke for deg som har en lyskilde

Varenr: 144342
2 990,-Kampanjepris
3 247,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Dette settet er perfekt for noen som ønsker fordelene med VALOI 360-systemet, men som allerede har sin egen lyskilde. Dette settet inneholder noen av de mest populære delene av systemet, og gir deg 35 mm skanning i høy hastighet med den beste kvaliteten som er tilgjengelig.

 

Advancer

VALOI Advancer vil hjelpe deg med å forbedre hastighet, stabilitet, utjevning, lyskvalitet og støtter alle VALOI-holdere - den vil også tillate deg å bruke annet tilbehør, som VALOI Duster.

 

35mm holder

VALOI 35 mm holderen er laget for standard 35 mm film med en rammestørrelse på ca. 24x36 mm, og maksimert for flathet og kvalitet. Den er kompatibel med Advancer, men kan brukes alene.

 

Duster

VALOI Duster er kanskje det mest populære tilbehøret til VALOI 360-systemet. Den har en aluminiumsramme, anodisert helt svart med en matt overflate for å sikre at det ikke er refleksjoner. I den har vi satt to høykvalitets børster med antistatiske børster som har en ekstremt fin bust for å sikre at den ikke riper film. Her får du den som en del av et sett til en god pris!

 

Husk at du trenger et digitalt kamera, lyskilde (vi anbefaler Cinestill CS-lite) og stativ i tillegg.

Tilbehør
Alternativer