SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

VALOI 360 Professional Scanning Kit Et kit som inneholder det meste VALOI 360 Professional Scanning Kit Et kit som inneholder det meste

VALOI 360 Professional Scanning Kit

Et kit som inneholder det meste

Varenr: 144343
5 290,-Kampanjepris
5 750,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Hvis du er klar til å gå all in på kameraskanning, er dette settet du vil ha. Her får du nesten alle VALOI 360 produkter i én rabattert pakke, pluss en flott lyskilde.

 

Advancer

VALOI Advancer vil hjelpe deg med å forbedre hastighet, stabilitet, utjevning, lyskvalitet og støtter alle VALOI-holdere - den vil også tillate deg å bruke annet tilbehør, som VALOI Duster.

 

Light Adapter

Denne VALOI LightAdapteren er en solid plattform med plass til Cinestill CS-LITE for å spore inn og skru på plass. Å skru sammen lyset med LightAdapter og LightAdapter med Advancer gir et super solid oppsett. På undersiden av LightAdapteren finner du utjevningsføtter i gummi som tillater finjustering i utjevning og grep på underlaget. 

 

Cinestill CS-LITE

Cinestill CS-LITE er den beste rimelige lyskilden for skanning av film på markedet. Den lave kostnaden kombinert med høy CRI, høy lysintensitet og tre innstillinger optimalisert for ulike typer film, er dette et uslåelig tilbud. Og best av alt: Den integreres sømløst med VALOI 360-systemet.

 

Filmmasker: 6x4,5, 6x6, 6x7

Inkludert 6x4,5, 6x6, 6x7 filmmasker, gir dette settet deg alle alternativene når du skanner 120 filmer. Maskene bidrar til å redusere ekstra lys når du skanner formater mindre enn 6x9 film i 120-holderen. Dette forbedrer kontrasten, noe som har en dramatisk effekt på eldre linser.

 

35mm holder

VALOI 35 mm holderen er laget for standard 35 mm film med en rammestørrelse på ca. 24x36 mm, og maksimert for flathet og kvalitet. Den er kompatibel med Advancer, men kan brukes alene.

 

120 Holder

VALOI 360 120-holderen er laget for standard 120-film med en rammestørrelse på opptil 6x9, men perfekt egnet for alle mindre formater på 120-film, og maksimert for flathet og kvalitet. Den er kompatibel med Advancer, men kan brukes alene.

 

Duster

VALOI Duster er kanskje det mest populære tilbehøret til VALOI 360-systemet. Den har en aluminiumsramme, anodisert helt svart med en matt overflate for å sikre at det ikke er refleksjoner. I den har vi satt to høykvalitets børster med antistatiske børster som har en ekstremt fin bust for å sikre at den ikke riper film. Her får du den som en del av et sett til en god pris!

 

Levelling Mirror

Utjevningsspeilet er et beskjedent tillegg til settet ditt, men kanskje et som gir størst mulig, da det lar deg nøyaktig og raskt sikre at film- og kamerasensoren er parallelle. Dette sikrer firkantede bilder med jevn fokus over hele bildeområdet og er avgjørende for et godt resultat.

 

Husk at du trenger et digitalt kamera og stativ i tillegg.

Tilbehør
Alternativer