RASK LEVERING & FRI FRAKT OVER 1000,-*

Samyang 8mm f/3.5 Fisheye CSII Canon M

Lyssterk fisheye for APS-C kamera

Varenr: 114736
3 099,-
Fatning
Canon M (Speilløst system)
Canon M (Speilløst system)
Nikon F
Nikon F
Canon EF
Canon EF
Sony E
Sony E
Pentax
Pentax
Fujifilm X
Fujifilm X
Micro Four Thirds (4/3)
Micro Four Thirds (4/3)
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager nett & butikk
Beskrivelse
Beskrivelse

Samyang 8mm f/3.5 Asph IF MC Fisheye CS DH Fisheye II

Samyang 8mm f/3.5 har avtagbar solblender og tilgjenglig for ulike fatninger i ASP-C størrelse.

Dette er en "full-frame" diagonal fisheye, som betyr at den fyller hele bilderammen i på APS-C kamera.  På et kamera med 1,5x crop faktor gir det en bildevinkel på 180 grader, mens 1,6x crop faktor gir en bildevinkel på 167 grader.

Ved bruk på fullformatskamera produserer objektivet et kraftig vignettert bilde som nesten er sirkulært hvis man ikke bruker solblenderen. Dette er ønskelig for fotografer som ønsker å fange størst mulig bildevinkel for bruk i panorama og 360 virtuelle bilder.

  • Modell: 8mm f/3,5 IF MC Aspherisk CSII Fisheye
  • Tilpasset APS-C formatet (ikke fullformat).
  • Objektiv type: Fisheye
  • Brennvidde:  8mm
  • Minimum blender: 2,8
  • Maksimum blender: 22
  • Antall blenderlameller: 6
  • Konstruksjon: 10 elementer i 7 grupper. 1 asfærisk element.
  • Bildevinkel: 180 grader ved 1,5x crop
  • Minimum fokus avstand: 0,3m
  • Fokuserings metode: Manuell Fokus
  • Avtagbar solblender
  • Vekt: 435g
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.