SE KAMPANJER🍂FRI FRAKT OVER 1000*

76458 76458 76458 76458

Samyang MF 14mm f/2.8 Nikon Z

Lyssterk vidvinkel for fullformat

Varenr: 125984
5 839,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 11 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Samyang MF 14 mm f/2,8 Z er et vidvinkelobjektiv med manuell fokus for Nikon Z. Brennvidden er ideell for landskap, astro- og nattfoto samt reise, arkitektur og reportasje.

Objektivet har en solid konstruksjon i metall og er værforseglet for å hindre at det kommer støv og fukt inn i objektivet. Andre nyttige funksjoner er en myk fokusring med god fokusgange og en holder for å sette inn gelatin-filter på baksiden.

En avansert optisk konstruksjon med 14 elementer i 10 grupper, hvorav 3 er High Refractive (HR) glass og 2 elementer er asfæriske, sikrer god skarphet og høy oppløsning fra kant til kant i bildet. I tillegg er det 2 ED-elementer som motvirker fargeavvik (kromatisk aberasjon)

Objektivet har fast solblender og Samyang sin multi-layer coating UMC, som motvirker reflekser og strølys og sikrer god kontrast i bildet.  counteracts reflexes and stray light and ensures that the images always get maximum contrast.

Merk: Objektivet er helt manuelt uten elektriske tilkoblinger. Blender må derfor stilles på den mekaniske blenderringen på objektivet.

Egenskaper:

 • Fatning:Nikon Zfor speilløse kamera
 • Brennvidde: 14mm
 • Største blender: f/2.8
 • Minste blender: f/22
 • Antall blenderlameller: 6
 • Nærgrense: 28cm
 • Konstruksjon: 14 elementer i 10 grupper, hvorav 3 HR-elementer, 2 asfæriske elementer og 2 ED-elementer.
 • Værforseglet
 • Manuell fokus med myk fokusring og god fokusgange
 • Bakre holder for gelatinfilter
 • Vekt: 800g
 • Størrelse: 120x87mm

 

Tilbehør
Adapterring for å kunne bruke Lee SW150 Mark II filterholder på Samyang 14mm. Passer til: Samyang 14mm F2.8 IF ED MC Aspherical
1 099,-
1
Alternativer
Profesjonelt f/2.8 zoomobjektiv med kraftig vidvinkel Detaljerte landskap. Fortryllende natteliv. Slående arkitektur. Med avansert optikk og omfattende forsegling er dette lyssterke fullformats 14–24 mm-objektivet for speilløse kameraer en ekte proff. Den enestående bildegjengivelsen og den kompakte konstruksjonen skiller det fra alle andre zoomobjektiver med kraftig vidvinkel. Dette utrolig lette 14–24 mm zoomobjektivet er et allsidig kreativt verktøy. Den store...
30 999,-
Med kompakt konstruksjon og flatt frontelement gir dette inntrekkbare ultravidvinkel zoomobjektivet nye kreative muligheter for Nikon Z-fotografer. Objektivet er svært godt for stillbilder og enda bedre for video! NIKKOR Z 14–30mm f/4 er verdens første utlravidvinkelsobjektiv med flatt frontelement. Denne unike konstruksjonen gjør det mulig å benytte 82 mm filtre uten store filterholdere. Fotografer får mer kontroll og større frihet uansett om de fotograferer landskap, bymiljø,...
13 990,-
3
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.