Våre julekort

#bildeinspirasjon

SE JULEKUPP [FRI FRAKT OVER 3000*]

Våre julekort

En høstdag i 2015. Det regner ute og det nærmer seg jul. En av våre faste kunder, fotograf Stig Håvard Dirdal, er innom butikken. Ut av det blå spør han om vi ikke skal bli med en tur i studio og ta noen morsomme bilder vi kan bruke til julekort. "Tja...Hvorfor ikke?" tenker vi. "Hva ser du for deg?" spør vi. Han blir med ett mer sparsommelig med informasjonene. Vi frå beskjed om å stille i studio med et åpent sinn og godt humør. Resten er historie, som de sier.

 

PS. Ønsker du å bestille dine egne julekort hos oss, kan du gjøre det i vår bildebutikk her: https://lab.stavangerfoto.no/no/kort

 

2015

Fotograf: Stig Håvard Dirdal

 

Vi kom i studio, fikk utlevert hvert vårt sett med sportsundertøy og julepynt. Før vi visste ordet av det hadde bildet tatt av på Internett. Det hadde flere millioner visninger og var blitt omtalt i norske og utenlandske medier, Petapixel og havnet på førstesiden på Reddit. Julen 2021 viste det seg at en russisk film (Yolki 8 / Christmas Trees 8) hadde kopiert idéen og brukt som filmplakat, noe som førte til ny runde i nasjonale og utenlandske medier samt Petapixel og forsiden av Reddit.

 

2016

Fotograf: Stig Håvard Dirdal

 

Etter suksessen fra året før var presset stort før årets oppfølger. Vi ente opp som elg. Med bjeller. God jul!

 

2017

Fotograf: Stig Håvard Dirdal

 

For tredje år på rad ga vi Stig Håvard frie tøyler, men denne gangen valgte han en litt mer klassisk tilnærming ved å kopiere Rembrandts maleri fra 1632, The Anatomy Lesson of Dr. Nicolaes Tulp. Også dette bildet fikk omtale på Petapixel, ikke bare for det fotografiske håndtverket, men håndtverket generelt. Stig Håvard sydde nemlig alle kostymene fra ting han fant på IKEA!

 

2018

Fotograf: Helle Navratil

 

Utgangspunktet for julekortet 2018 var den klassiske julekrybben. For å sikre oss at dette ble en julekrybbe slik du aldri har sett en julekrybbe før satte vi Helle Navratil på saken. Med hennes stil og kreativitet kunne det jo bare gå én vei.

 

2019

Illustrasjon: Roar Hagen

 

2019 ble et annerledes år. Vi droppet studio, kamera og Photoshop helt! I stedet lot vi VG sin karikaturtegner Roar Hagen gå løs på de ansatte...

 

2020

Fotograf: Nina Carlsen

 

2020 ble et annerledes år for alle. Spesielt for oss! Vi forlot 50 år med fotohistorie i Stavanger sentrum og flyttet til Hillevåg, rett utenfor sentrumskjernen. Vi fylte lastebilen etter vi stengte butikken på lørdag og var klare til å åpne ny butikk på mandag. Dette måtte jo bare prege julekortet dette året.

 

2021

Fotograf: Stig Håvard Dirdal

 

Like før jul 2021 kom Stig Håvard Dirdal nok en gang med idé til julekort. Denne ganger former vi en innpakket presang. Vi har kjempet for de harde pakkene i en årrekke, så vi ble selvsagt med igjen! Dersom du ønsker å se hvordan det hele ble til har Stig Håvard laget en video som tar deg gjennom prosessen, den finner du her

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.