SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Bli kjent med Peak Design

Peak Design - Et unikt "økosystem"

Peak Design er et relativt nytt merke som ved hjelp av crowdfunding har bygget seg opp til å bli veldig populært. De byr på et helt unikt "økosystem" innen bæreutstyr. Konseptet er gjennomtenkt og fullt av smarte løsninger som gjør det fleksibelt med mulighet for å tilpasse nettopp ditt behov. Peak Design tilbyr sekker, vesker, reimer og clips, og det smarte er at alt kan kombineres og passer godt sammen. Mye av grunnen til at det har blitt så populært er at det for det første ser vanvittig stilig ut og de lytter til brukerene når de utvikler nye produkter. Peak Design har for lengst blitt favoritter blant oss på Stavanger foto og de aller fleste av oss har blitt trofaste brukere av deres produkter.

 

Travel-serien til Peak Design kan du lese mer om lenger nede. Dette er helt fantastiske sekker og bager som kan tilpasses til akkurat ditt behov med forskjellige typer innmat. Selvsagt like gjennomtenkt og kompatibelt som alt annet de byr på.


I Travel-serien inngår også Peak Design Travel Tripod. De har brukt fire år på å redesigne tripoden slik vi kjenner den for å minimere dødrom og gjøre den så liten som overhodet mulig når den er i nedpakket tilstand. Den er også mer intuitivt designet og laget for å kunne pakkes opp og ned på nesten halve tiden av en tradisjonell tripod.

 

Den enormt populære Everyday-serien inkluderer slingbags og sekker til hverdagsbruk. Flere av oss på Stavanger foto har brukt Everyday Backpack nærmest daglig i flere år og kan på det varmeste anbefale disse som både rene fotosekker og til kombibruk.

 

Mobile er siste produkt-serie fra Peak Design, et intuitivt, lekkert og smart system for smarttelefonen. I tillegg til de knallgode mobiletuiene finnes et stort utvalg fester og holdere til hjemmet, sykkel, bil og motorsykkel. Selvsagt gjennomtenkt fra A til Å.


Livstidsgaranti og bærekraft

Peak Design har fokus på etisk produksjon, bærekraftighet og klima,  og alle produktene kommer med livstidsgaranti. Les mer her.

Nyheter i Peak Design Travel Line

 

Reimer, clips, fester m.m.

Peak Design The Tavel Line - Unik og fleksibel serie, perfekt for en hver reise

Peak Design Travel Line er reise-serien fra Peak Design som består av Travel Backpack, Duffel og Duffelpack og et komplett sett med pakkeverktøy. Bagene er designet rundt at ingen turer er like og de fleste går som håndbagasje på fly. 

 

Tilgjengelige "pakkeverktøy" som kan kjøpes løst eller i bundles:

- Packing Cubes: Komprimerbar organisering for rene og brukte klær. (Small og Medium)
- Camera Cubes: hold foto/video-utstyr organisert, sikkert og lett tilgjengelig. (Small, Medium og Large)
- Tech Pouch: smart organisering for alle småting.
- Wash Pouch: en gjennomtenkt designet veske for toalettsaker, som er enkel å vaske. 
- Shoe Pouch: Smart løsning for å bringe med seg sko
- Rain fly: Regntrekk

 

 

 

Peak Design Mobile - Smart og stilig mobiltilbehør

Peak Design Mobile er en seire med smarte og stilige mobilfester som er basert på Peak Designs SlimLink-system med magnetiske fester. Her finner du blant annet stativ, lommebok og veggfeste for mobilen.

Bli kjent med Peak Design Mobile